Top scoli de soferi Braila 2014

img
Home / Scoala de soferi Braila / Top scoli de soferi Braila 2014
/
22 Views

Viitorii soferi din judetul Braila pot alege dintr-o serie de scoli de soferi cu rezultate si grad de profesionalism diferite. Alegerea corecta in ceea ce priveste scoala de soferi care se va ocupa de pregatirea acestor viitori soferi in vederea obtinerii diverselor categorii de permis afecteaza direct rata de succes in cadrul examenului.

In judetele precum Braila, acolo unde numarul de scoli de soferi o permite, se recomanda alegerea informata, in baza rezultatelor fiecarei scoli in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Braila in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Soferila SRL

  • B-dul AL. I. Cuza, nr 162

Scoala de soferi Auto Soferila din Braila se ghideaza dupa sloganul „Anyone can drive with us!” – „Oricine poate conduce cu noi!” si se distinge fata de competitie prin atentia cu care este pregatit fiecare elev in parte. In pretul pachetului de pregatire sunt incluse gratuit materialele de studiu, un CD cu legislatia si cursuri, intrebari si chestionare.

Pe parcursul perioadei de pregatire practica se pune accent in principal pe modul in care elevii se descurca in trafic, cu accent pe circulatia in intersectii, parcare si conduita preventiva.

In ceea ce privesc statisticile pe anul 2014, in materie de rata de promovabilitate scoala de soferi auto Soferila se afla pe primul loc in judet, cu 64.71%, cu 51 de elevi pregatiti care au sustinut examenul, dintre care 33 declarati admisi. Scoala de soferi Soferila are doi instructori auto activi dintre care Nicolae Florin iese in evidenta cu un procent de 73.33%, respectiv 22 de elevi admisi din cei 30 pregatiti.

2. Scoala de soferi Ganasil SERV SRL

Scoala de soferi Ganasil pentru categoriile A, B, C, CE din judetul Braila pune accent pe pregatirea viitorilor soferi la cele mai inalte standarde de profesionalism. Pentru obtinerea permisului auto in judet, aceasta scoala de soferi pune la dispozitie un parc auto excelent intretinut, sali de curs dotate dupa cele mai inalte standarde si un colectiv excelent instruit, gata sa se dedice total pregatirii viitorilor soferi.

In materie de procent de promovabilitate scoala de soferi Ganasil se afla pe locul 2 in judet cu 54.84%, respectiv 17 cursanti declarati admisi din 31 care au sustinut examenul. Dintre cei 3 instructori ai scolii, Nimirceag Constantin a avut cele mai bune performante ca numar de cursanti pe anul 2014, cu un procent de promovabilitate al elevilor sai de 53.33%, din 15 viitori soferi pregatiti, 8 au fost declarati admisi.

3. Scoala de soferi Auto Test 2005 SRL

  • Str Grivita, nr 151, Braila

Scoala de soferi Auto Test 2005 din Braila a reusit pe anul 2014 performanta de a se clasa pe locul 3 ca rata de promovabilitate. Succesul acestei scoli de soferi se datoreaza in mare parte profesionalismului si dedicatiei colectivului de profesori de legislatie si instructori auto care pregatesc fiecare elev in parte cu atentie la viteza cu care fiecare dintre acestia capata deprinderile necesare unui bun participant la trafic.

Pe anul 2014 aceasta scoala de soferi din Braila a pregatit 109 cursanti care au sustinut examenul de conducere, dintre care 59 au fost declarati admisi, intr-un procent de 54.13 %. Dintre cei doi instructori ai scoli, Ghinea Florian Mugurel a reusit cel mai bun procent de promovabilitate dintre instructorii scolilor de top, respectiv 74.14%, cu 58 de elevi pregatiti si 43 declarati admisi in urma sustinerii examenului.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Braila

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *