Scoala de soferi Braila

Vrei sa incepi cursurile scolii de soferi dar nu stii la ce scoala sa te inscrii sau care sunt scolile aflate la cea mai mica distanta de locuinta ta?

Iti o ferim o lista completa cu scolile din judetul Braila pentru a te ajuta sa alegi ceea ce te avantajeaza cel mai mult.In plus, tot in baza noastra de date poti gasi si instructorii care activeaza in cadrul scolilor de pe teritoriul judetului.

Iti oferim tot ceea ce ar putea sa te intereseze legat de scolile de soferi, incepand cu pretul practicat de acestea si incheind cu datele de contact.

Scoli de soferi din Braila

Alege o scoala de soferi Braila si un instructor auto din Braila ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Home /
img
Scoala de soferi din Braila care are peste 20 de ani de experienta si ofera servicii aditionale, precum pregatirea in vederea obtinerii atestatelor profesionale pentru soferi.

Scoala de soferi din Braila cu experienta de peste 20 de ani si cu un parc auto variat, cu modele de Volskwagen, Ford, Paugeot sau Dacia Logan, modele noi, fabricate in 2008, 2009 si respectiv 2011.

Scoala de soferi din Braila care ofera un raport calitate-pret foarte bun si are profesori si instructori cu o vasta experienta in domeniu.

img
Scoala de soferi din Braila care ofera pregatire profesionala pentru soferii de TIR la cele mai inalte standarde si pune la dispozitia cursantilor si cursuri online.
It is main inner container footer text