Top scoli de soferi Botosani 2014

img
Home / Scoala de soferi Botosani / Top scoli de soferi Botosani 2014

Pentru obtinerea diverselor categorii de permis in Botosani exista o selectie de scoli de top cu rezultate mult peste media altor judete ale tarii. Competitia serioasa dintre scolile de soferi din aceasta zona nu face decat sa avantajeze cursantii care pot alege din cele mai bune oferte, profesionalism, servicii calitative si nu in ultimul rand preturi accesibile.

Prezenta scolilor de top cu procente de promovabilitate de peste 65% este un indemn pentru toate celelalte scoli de soferi din Botosani sa tina pasul fie prin scaderea tarifelor fie prin cresterea calitatii serviciilor.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Botosani in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Apetrans SRL

 • Str Garii, nr 4, Botosani

Scoala de soferi pentru categoriile de permis B, C, CE, D si DE, Apetrans SRL se poate mandri cu rezultate de exceptie si preturi accesibile pentru toti cursantii care ii trec pragul.

Parcul auto dispune de 7 masini excelent intretinute, inclusiv un Volkswagen Polo, un Mercedes Benz A Class si un Seat Ibiza pentru viitorii soferi care doresc sa obtina categoria B de permis. Procentul de promovabilitate este cel mai bun din judet, la egalitate cu principalii competitori, respectiv 66.67%, din 87 de cursanti pregatiti care au sustinut examenul, 58 au fost declarati promovati.

Colectivul de 4 instructori ai scolii de soferi Apetrans din judetul Botosani are o vasta experienta in pregatirea soferilor pe diverse categorii de permis. Cercel Gheorghe Florentin este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate din cadrul scolii, 72.73%, cu 22 de cursanti pregatiti dintre care 16 declarati admisi.

2. Scoala de soferi Scapetour Cosmin SRL

Scoala de soferi Scapetour Cosmin SRL se afla la egalitate cu principalii competitori in ceea ce priveste procentul de promovabilitate, respectiv 66.67% pe anul 2014. In aceasta perioada, din cei 123 de cursanti pregatiti de cei 3 instructori ai scolii, 82 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru obtinerea permisului.

Acest procent, cu mult peste media din tara care se afla undeva la 42% face cinste scolii si demonstreaza profesionalismul instructorilor care se ocupa cu pregatirea viitorilor soferi. Dintre acestia, Prisacariu Dumitru s-a facut remarcat pe anul 2014 atat ca numar de elevi pregatiti care au sustinut examenul – 81, cat si ca procent de promovabilitate, 71.60%, cu 58 cursanti declarati admisi.

3. Scoala de soferi Universum SRL

 • Str Cuza-Voda, nr 8, Botosani

Scoala de soferi Universum din judetul Botosani pentru toate categoriile de permis se afla in topul scolilor de specialitate din aceasta zona a tarii atat ca procent de promovabilitate cat si ca numar de cursanti pregatiti anual.

Infiintata in 1998, scoala amplasata in zona centrala are un parc auto excelent intretinut si sali de pregatire teoretica dotate dupa cele mai inalte standarde. Cursantii sunt pregatiti riguros, cu accent pe rezultatele vizibile, astfel incat din cei 467 de cursanti care au trecut pragul scolii in 2014, 303 au fost declarati admisi la examenul pentru obtinerea permisului, respectiv 64.88%.

Aceste rezultate se datoreaza profesionalismului si dedicatiei profesorilor de legislatie si a celor 6 instructori auto ai scolii. Boghitoiu Mircea este instructorul cu cele mai bune rezultate pe anul 2014, atat ca numar de cursanti pregatiti – 295, cat si ca numar de cursanti declarati admisi la examen 224, pentru un procent de 75.93%, cel mai bun procent obtinut de un instructor al scolilor de top din judetul Botosani.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Botosani

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  1 Comments

  1. Care este minimum clase studii de învățământ pentru a face școală de șoferi ?

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *