Scoala de soferi Botosani

Esti din judetul Botosani si vrei sa iti iei permisul de conducere pentru una sau mai multe categorii? Acum ai toata informatia necesara adunata si listata intr-un singur loc.

Ti-am pregatit tot ceea ce trebuie sa stii despre scolile de soferi, dar si despre instructorii cu care acestea colaboreaza si am postat toata aceasta informatie mai jos.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te informezi asupra detaliilor de care esti interesat, sa alegi scoala de soferi cu care crezi ca ai avea rezultate exceptionale si mai apoi sa iei legatura cu aceasta pentru a te inscrie si a incepe cursurile de pregatire.

Scoli de soferi din Botosani

Alege o scoala de soferi Botosani si un instructor auto din Botosani ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Home /

Scoala de soferi din Botosani careia i-au trecut pragul un numar mare de cursanti, dintre care majoritatea au promovat examenul pentru obtinerea permisului din prima incercare.

Scoala de soferi din Botosani care de la infiintare, in anul 1998, a reusit sa evolueze ajungand sa organizeze cursuri atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti.

img
Scoala de soferi din Botosani care dispune de un parc auto este divers: motociclete Honda, Kawasaki si Suzuki, autoturisme Volkswagen, Toyota si Fiat, un camion Steyr si un autobus Setra.

Rut

Scoala de soferi din Botosani care organizeaza cursuri atat pentru soferi amatori, cat si pentru profesionisti, care s-a impus pe piata din Moldova, elevii sai obtinand rezultate excelente.

It is main inner container footer text