Top scoli de soferi Bihor 2014

img
Home / Scoala de soferi Bihor / Top scoli de soferi Bihor 2014

Viitorii soferi din judetul Bihor au de ales dintr-un numar tot mai mare de scoli de soferi, partea dificila consta in deosebirea scolilor de top de scolile cu mai putina experienta sau un comportament mai putin profesional.

Alegerea scolilor de top este importanta din punct de vedere al dezvoltarii acestui segment de piata, pentru ca ridicarea stachetei si preferinta viitorilor soferi pentru scolile cu rezultate de exceptie forteaza toate scolile de soferi din Bihor sa ofere servicii mai calitative cat si pentru viitorii soferi care au garantia unei pregatiri de calitate in vederea obtinerii permisului de conducere inca de la prima incercare.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bihor in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi ZACH CO SRL

 • Str Rozmarinului Nr 11, Oradea, Bihor

Zach CO SRL este o scoala de soferi din Bihor care pune accent pe atmosfera, confortul cursantilor, calitatea parcului auto si dotarile salilor de cursuri pentru cele mai bune rezultate in ceea ce privesc sansele la examen ale cursantilor. Efortul pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate se vede in rezultatele pe fiecare an, iar in anul 2014 scoala de soferi Zach Co SRL s-a aflat pe primul loc in topul scolilor de soferi din judetul Bihor cu cea mai buna rata de promovabilitate – 42.91%. Din cei 282 de viitori soferi pregatiti de instructorii Zach Co SRL, 121 au fost considerati admisi la examenul pentru obtinerea permisului.

In colectivul scolii de soferi activeaza in momentul actual 11 instructori auto dintre care Horga Florian se face remarcat cu cel mai bun procent de promovabilitate in randul viitorilor soferi pregatiti, respectiv 60%, din 25 de cursanti, 15 au fost declarati admisi.

2. Scoala de soferi NIKO Driver

 • Beius, Bihor

Scoala de soferi Niko Driver din Beius, judetul Bihor ce ofera servicii de pregatiri in vederea obtinerii categoriei de permis B se distinge prin accentul pus pe calitatea serviciilor si o constanta evolutie in modul in care sunt pregatiti cursantii astfel incat acestia sa aiba cele mai mari sanse la promovarea cu succes a examenului.

Scoala de soferi Niko Driver are a doua cea mai buna rata de promovabilitate din judet, respectiv 42,55% pe anul 2014 cand din 141 de cursanti pregatiti care au sustinut examenul, 60 au fost declarati admisi.

Cei 3 instructori ai scolii ofera cursantilor un parc auto bine intretinut si se dedica pregatirii acestora pentru cele mai bune rezultate. Groza Ovidiu este instructorul cu cei mai multi cursanti ai scolii care in 2014 a pregatiti 90 de viitori soferi dintre care 45 au fost declarati promovati, deci un procent de 50%.

3. Scoala de soferi Bacrisan SRL

 • Strada Bobalna, nr 41, judetul Bihor

Scoala de soferi Bacrisan SRL, specializata pe cursuri pentru obtinerea permisului de conducere categoria B este una din scolile de top din judetul Bihor care ofera un excelent raport pret-calitate viitorilor soferi din aceasta zona a tarii.

Profesionalismul si dedicatia pentru perfectionare se vede in rata de promovabilitate care creste treptat dar sigur ajungand a treia pe intreg judetul respectiv 40.19% pentru anul 2014, perioada in care din 209 cursanti pregatiti de scoala de soferi Bacrisan 84 au promovat examenul.

In materie de performanta individuala, Baciu Nicolae Cristian este cel mai eficient instructor din cei 8 angajati ai scolii, reusind recordul pe anul 2014 in judetul Bihor, respectiv un procent de 69.23%, din 78 de viitori soferi pregatiti care au sustinut examenul, 54 au fost declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Bihor

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *