Scoala de soferi Bihor

Punem la dispozitia tuturor celor interesati sa urmeze cursurile unei scoli de soferi, indiferent de categoria de interes, o lista detaliata si completa cu scolile de soferi din judetul Bihor, dar si cu instructorii autorizati care colaboreaza cu acestea.

Astfel, oricine vrea sa urmeze cursurile unei scoli de soferi are toata informatia necesara la numai un click distanta, fara a mai fi nevoit sa se deplaseze de la o scoala la alta pentru a afla detaliile de care este interesat.

In lista noastra gasiti si modalitatile prin care puteti contacta reprezentantii scolii care prezinta interes, indiferent ca este vorba de numarul de telefon, sediul social sau adresa de email.

Scoli de soferi BH

Alege o scoala de soferi Bihor si un instructor auto din Bihor ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

img
Scoala de soferi din Oradea care a fost infiintata in 2003 si a ajuns astazi un reper in ceea ce priveste cursurile pentru conducatori auto.

Scoala de soferi din Oradea care are in dotare propriul parc auto, cat si un poligon auto in care cursantii se pot pregati inainte de a iesi in trafic.

Scoala de soferi din Oradea care organizeaza cursuri bilingve si dispune de un parc de vehicule diversificat, laborator psihologic si simulator.

Scoala de soferi din Oradea care se axeaza pe siguranta si confortul cursantilor si are in dotare cea mai moderna aparatura pedagogica.

It is main inner container footer text