Top scoli de soferi Bihor 2015

img
Home / Scoala de soferi Bihor / Top scoli de soferi Bihor 2015

Doritorii de permis din judetul Bihor au optiunea de a isi alege scoala de soferi dintr-un numar mare de institutii de acest gen. Alegerea urmarii unor cursuri de condus este an de an o decizie mai dificila pentru viitorii soferi avand in vedere numarul destul de mare de instructori slab pregatiti si scoli de care dau dovada de lipsa de profesionalism.

Pentru a evita aceste neplaceri este foarte important ca inainte de a alege o scoala de soferi din Bihor sa se verifice informatiile cu privire la rata de promovabilitate si topul scolilor de soferi din judet, in functie de performanta.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bihor in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi ZECENUT SRL

 • Adresa: STR. MESTESUGARILOR 15 C, Oradea, Bihor

Zecenut Srl este scoala de soferi din Bihor care s-a aflat in anul 2015 pe prima pozitie in top 3 cele mai performante scoli de soferi din judet in ceea ce priveste rata de promovabilitate a elevilor. Eforturile pentru a oferi servicii de calitate superioara competitiei sunt vizibile prin rezultatele obtinute anual. Scoala de soferi Zecenut Srl are cea mai buna rata de promovabilitate din judetul Bihor cu un procent de 35.9%. Din cei 947 de doritori de permis examinati, 340 au fost considerati admisi in urma sustinerii examenului auto.

In colectivul scolii de soferi Zecenut Srl profeseaza un numar de 37 de instructori dintre care 2 se claseaza si in top 3 cei mai buni instructori din Bihor in 2015. Vadas Csaba Imre se situeaza pe locul 2 printre cei mai buni instructori din judetul Bihor cu un numar total de 29 elevi instruiti dintre care 21 promovati cumuland un procent de 72.41%. De asemenea si instructorul Huciu Ionut Florin se face remarcat cu un numar de 44 de cursanti pregatiti si 31 admisi.

2. Scoala de soferi SAGETATORUL COMIMPEX

 • Adresa: STR. M. EMINESCU 44 C, Oradea, Bihor

Scoala de soferi Sagetatorul Comimpex din judetul Bihor ofera servicii de pregatire in vederea obtinerii carentului de soferi si iese in evidenta prin accentul pe care il pune pe calitatea serviciilor oferite.

Scoala auto Sagetatorul Comimpex se claseaza pe ce de-a 2- a pozitie in clasamentul celor mai performante scoli de soferi din judetul Bihor 2015 cu rata de promovabilitate de 35.46%. Din totalul de 925 de cursanti inscrisi la examen, 328 au fost considerati admisi in urma sustinerii probelor practice si teoretice. In cadrul scolii profeseaza 44 de instructori auto, insa nici unul nu a reusit sa intre in topul celor mai buni instructori din judet.

3. Scoala de soferi AUTO DORINA

 • Adresa: STR. I. MANIU 17 A, Oradea, Bihor

Scoala de soferi Auto Dorina este una dintre scolile de top din judetul Bihor care urmareste sa ofere cursantilor cele mai mari sanse de a lua carnetul de soferi din prima. Calitatea serviciilor si exigenta celor 32 de instructori ai scolii dau rezultate peste media din judet, clasand scoala de soferi Auto Dorina pe locul 3 in top scoli de soferi din Bihor. Rata de promovabilitate inregistrata de aceasta scoala in 2015 a fost de 34.35% in anul 2015.

Scoala de soferi Auto Dorina a inregistrat cel mai mare numar de elevi inscrisi in acelasi an, respectiv 1444, dintre care au fost considerati admisi la examenul auto un total de 496 cursanti. Nici un instructor al aceste scoli nu se regaseste in top 3 instructori pe judet.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *