drpciv

Auto Dorina

Scoala de soferi Auto Dorina a fost infiintata in anul 2003 de catre d-na Luca Dorina, care la momentul respectiv avea o vasta experienta in domeniu (peste 17 ani). Experienta a ajutat-o sa poata pune pe picioare o afacere de succes si transforme scoala intr-una de renume, in Oradea.

In cadrul cursurilor scolii se pot pregati conducatori auto pentru categoriile A, B, C, CE si D. Cursurile, atat cele teoretice cat si cele practice, se tin in romana sau maghiara. Scoala detine o cladire in incinta careia sunt amenajate trei sali de pregatire teoretica, toate dotate cu aer conditionat, materiale didactice necesare unei bune pregatiri, dar si un laborator de testare psihologica.

Instructorii auto si profesorii scolii, in numar de 25, dau in permanenta dovada de profesionalism, corectitudine, calm si respect fata de cursantii pe care ii pregatesc. Parcul auto este unul nou si foarte variat, pentru a putea acoperi toate cererile cursantilor, acestia putand alege masina pe care vor sa se pregateasca.

Contact scoala de soferi Auto Dorina:

  • Sediu: Str. Maniu Iuliu, Nr. 17a, Oradea, jud. Bihor
  • Telefon: 0259/414698

Ai urmat cursurile scolii de soferi Auto Dorina? Lasa mai jos feedback-ul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV