Top scoli de soferi Vaslui 2014

img
Home / Scoala de soferi Vaslui / Top scoli de soferi Vaslui 2014

In judetul Vaslui, scolile de soferi de top au in general acelasi numar mediu de cursanti anual, undeva in jurul numarului de 500 cu procente de promovabilitate ce per total ajung undeva aproape de media la nivel national.

Pentru doritorii de permis din acest judet este extreme de important sa aleaga o scoala de soferi de top pentru ca diferenta dintre nivelul de performanta, profesionalismul si seriozitatea scolilor de soferi cu cele mai bune rate de promovabilitate si cel al celorlalte scoli din judet este unul neasteptat de mare. Pentru cele mai mari sanse de obtinere a permisului de conducere inca de la prima incercare, viitorii soferi amatori si profesionisti din aceasta zona a tarii sunt sfatuiti sa aleaga dintre scolile de top 3 ca procent de promovabilitate pe anul 2014.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Vaslui in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto BHN SRL

 • Boureni, Husi, Aleea Stadion, nr 2A, judetul Vaslui

Scoala de soferi Auto BHN se afla pe locul unu in topul scolilor pentru soferi din Vaslui cu cele mai bune rate de promovabilitate. Din toti cursantii care s-au pregatit cu colectivul de 7 instructori auto, mai mult de jumatate si-au atins scopul, obtinand permisul de conducere inca de la prima incercare.

Rata de promovabilitate peste media pe tara este rezultatul profesionalismul si dedicatia intregului colectiv pentru pregatirea la standarde inalte a fiecarui elev in parte. Din cei 420 de cursanti inscrisi pe anul 2014, 236 au fost declarati admisi, respectiv 56.19%. Cel mai bun instructor al scolii in aceeasi perioada a fost Apostol Remus Viorel, cu 169 de cursanti si 129 admisi, 76.33%, cea mai buna rata de promovabilitate dintre toti instructorii scolilor de top din judet.

2. Scoala de soferi IRAL Driving SRL

 • Str Spiru Haret, Vaslui, Judet Vaslui (cladirea Corevas)

Scoala de soferi cu peste 5 ani de experienta, Iral Driving s-a impus rapid drept una dintre cele mai bune scoli din municipiu si a doua scoala la nivel de judet ca procent de promovabilitate. Preturile pentru pachetele de servicii sunt accesibile iar periodic scoala ofera discount-uri atractive in conditii speciale precum grupuri mai mari de 2 persoane. Se practica de asemenea promotii sezoniere.

Viitorii soferi din judetul Vaslui pot apela la serviciile acestei scoli de soferi pentru obtinerea permisului pe categoriile A1, A, B, C, CE si D (la categoria D de permis preturile difera in functie de categoria de permis detinuta deja).

In anul 2014, cei 6 instructori ai scolii de soferi IRAL Driving SRL au pregatit 402 elevi dintre care 208 au fost declarati admisi, respectiv 51.99%. Cel mai bun instructor al scolii in acelas ani a fost Cricler Ghiorghe cu 58 de elevi si 44 declarati admisi, cu un procent de 75.86%.

3. Scoala de soferi Autoichim

Scoala de soferi auto din Vaslui care organizeaza cursuri de legislatie si cursuri de practica pentru categoriile B, C, CE si D de permis cu preturi accesibile pentru fiecare pachet de servicii in parte.
Scoala este dotata cu un simulator auto pentru pregatirea cursantilor in vederea conducerii in conditii speciale sau dificile de drum precum ploaie, ninsoare, ceata, noapte, condusul pe autostrada, condusul in intersectii aglomerate, etc.

Parcul auto al scolii este divers si excelent intretinut pentru toate categoriile de permis, iar numarul de cursanti pregatiti pe anul 2014 este cel mai mare dintre toate scolile de top din judet, respectiv 558 cu 193 declarati admisi, un procent de promovabilitate de 34.59%. Dintre cei 16 instructori auto ai scolii, Leustean Viorel s-a facut remarcat cu cel mai bun procent de promovabilitate avand 53 de cursanti dintre care 40 declarati admisi, 75.47%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Vaslui.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *