Top scoli de soferi Suceava 2014

img
Home / Scoala de soferi Suceava / Top scoli de soferi Suceava 2014

Suceava este unul dintre judetele din tara in care scolile de soferi de top au reusit sa inregistreze pe anul 2014 rate de promovabilitate cu mult peste media la nivel national. Aceste rate de promovabilitate de peste 60% inseamna ca doritorii de permis din judetul Suceava au mai multe sanse sa poata obtine carnetul de conducere inca de la prima incercare, in conditiile in care fac alegeri informate in legatura cu scoala de soferi pentru perioada de pregatire.

Alegerea unei scoli de soferi cu o rata mai mare de promovabilitate inseamna, in mod implicit, alegerea unei scoli care pune accent pe calitatea serviciilor si se dedica pregatirii fiecarui cursant in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Suceava in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Holdex Impex SRL

Scoala de soferi Holdex Impex din judetul Suceava este scoala cu cel mai bun procent de promovabilitate din aceasta zona a tarii, cu 72.41%, un procent excelent chiar si prin comparatie cu alte scoli de top la nivel national.

Dedicatia, profesionalismul si seriozitatea colectivului de instructori auto si profesori de legislatie din cadrul acestei scoli influenteaza in mod direct procentul de promovabilitate si calitatea serviciilor.

Dintre cei 5 instructori ai scolii care au pregatit pe 2014 un numar de 145 de cursanti, dintre care 105 admisi, performantele cele mai bune au fost inregistrate de Curelar Cristian Ilie cu 78 de cursanti si 62 declarati admisi, respectiv 79.49%.

2. Scoala de soferi Stirbu C Constantin Claudiu PFA

Stirbu C Constantin Claudiu PFA este un instructor autorizat care reuseste sa se inscrie in lista scolilor de top din Suceava, cu a doua cea mai buna rata de promovabilitate din aceasta zona a tarii.

Pe anul 2014, Stirbu C Constantin Claudiu a pregatit 34 de cursanti dintre care 23 declarati admisi, un procent de 67.65%.

3. Scoala de soferi Amator Serv SRL

 • Str Republicii – complex Zorile, Falticeni, judetul Suceava

Scoala de soferi Amator Serv SRL din Falticeni, judetul Suceava este una dintre optiunile de top pentru doritorii de permis din aceasta zona a tarii fiind si una dintre cele mai populare scoli in ceea ce priveste numarul de recenzii pozitive ale fostilor elevi.

In anul 2014, instructorii scolii de soferi Amator Serv au pregatit 722 de cursanti dintre care 464 au fost declarati admisi, respectiv un procent de 64.27%. Instructorul cu cele mai bune performante dintre cei 6 ai scolii este Lupu Petru, cu 418 cursanti dintre care 233 declarati admisi, respectiv 73.27%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Suceava.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *