Top scoli de soferi Satu Mare 2014

img
Home / Scoala de soferi Satu-Mare / Top scoli de soferi Satu Mare 2014

Scolile de soferi de top din Satu Mare sunt in general scoli cu un numar mare de cursanti si cu procente de promovabilitate peste media pe tara. Aceasta este o situatie fericita pentru doritorii de permis din acest judet care pot alege cu incredere una dintre scolile de top avand garantia unor servicii de calitate superioara.

O rata mare de promovabilitate este semnul clar ca intregul colectiv al unei scoli de soferi este dedicat pentru mentinerea nivelului de profesionalism si seriozitate peste medie, astfel incat cursantii sa aiba cele mai mari sanse de a realiza ceea ce si-au propus si a obtine permisul de conducere inca de la prima incercare, fara nici un fel de dificultate.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Satu Mare in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Expedient SRL

 • Drumul Odoreului, Satu Mare 440105

Scoala de soferi pentru categoria B de permis ofera un pachet complet de servicii inclusiv pregatire teoretica pe legislatie rutiera, conduita preventiva, cunoasterea si intretinerea automobilului, notiuni generale de acordare a primului ajutor in caz de accident rutier, conducere ecologica. Tarifele practicate sunt calculate separat in functie de serviciile prestate si sunt prezentate intr-un mod transparent pe site.

In anul 2014, scoala de soferi expedient a pregatit un numar considerabil mai mic de cursanti decat celelalte scoli din top, insa a reusit sa se impuna in acelasi timp pe primul loc ca performanta cu un procent de promovabilitate de 66.93%, respectiv 127 de elevi, dintre care 85 admisi. Colectivul de 2 instructori se dedica in totalitate pregatirii cursantilor astfel incat acestia sa aiba sanse maxime la examen, iar rezultatele sunt pe masura. Cele mai bune performante in randul instructorilor auto le-a inregistrat Constantin Virgil Marian, cu un procent de promovabilitate de 70.27%, 37 de elevi dintre care 26 admisi.

2. Scoala de soferi Sami SRL

 • Str Mara, nr 55, Satu Mare, judetul Satu Mare

Scoala de soferi pentru categoriile A, B, C, CE, D si A1 din judetul Satu Mare, Sami SRL este una dintre scolile cu cele mai bune performante pe anul 2014. Cu un numar record de cursanti si un colectiv de instructori si profesori dedicati, aceasta scoala este una dintre cele mai apreciate la nivel de judet.

Cei 13 instructori auto au pregatit in anul 2014 un numar de 851 de elevi, dintre care 456 au fost declarati admisi la sustinerea examenului pentru permis, un procent de 53.58%, al doilea din judet. Big Adrian Nelu este instructorul cu cele mai bune rezultate din cadrul acestei scoli, un procent de promovabilitate de 70.13%, 77 elevi dintre care 54 admisi.

3. Scoala de soferi Auto Reflex SRL

 • Str Botizului nr 132, Satu Mare

Scoala de soferi amatori si profesionisti Auto Reflex din Satu Mare ofera servicii complete pentru doritorii de permis si tarife accesibile pentru toate categoriile.

Scoala dispune de un parc auto excelent intretinut cu autoturisme de ultima generatie inclusiv BMW 320d, Ford Fiesta si Volkswagen Polo, autocamion Iveco 128 pentru categoria C si autobuz Volvo pentru categoria D de permis. Cursurile de legislatie sunt sustinute de catre un profesor cu vasta experienta profesionala in domeniu, iar elevii dispun de simulator examen teoretic pe monitoare touch screen.

Aflata pe locul 3 in topul celor mai performante scoli de soferi din judetul Satu Mare, Auto Reflex SRL a pregatit 782 cursanti in anul 2014, dintre care 46.04% au fost declarati admisi, respectiv 360. Din colectivul de 19 instructori, Costea Stefan Claudiu a reusit cea mai buna rata de promovabilitate 83.33%, cu 6 elevi dintre care 5 admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Satu Mare.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *