Top scoli de soferi Neamt 2014

img
Home / Scoala de soferi Neamt / Top scoli de soferi Neamt 2014

In judetul Neamt, scolile de soferi de top au inregistrat, in anul 2014, procente de promovabilitate ce se situeaza in medie in jurul valorii de 55% de cursanti admisi la prima incercare. Aceasta rata de promovabilitate ar trebui sa reprezinte normalitatea, nu varful performantei, insa in situatia actuala a scolilor de soferi din tara, cu judete precum Iasiul in care media ratei de promovabilitate se situeaza sub 25%, acestea sunt cele mai bune optiuni pentru doritorii de permis.

Rata de promovabilitate scazuta la nivel de tara nu poate fi afectata in mod pozitiv decat de o combinatie intre eforturile sustinute ale instructorilor si colectivului fiecarei scoli in parte, impreuna cu o abordare serioasa a problemei din partea cursantilor care sunt in masura sa incurajeze scolile cu rezultate mai bune chiar daca nu se numara printre cele mai populare din judet.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Neamt in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Relovidan SRL

 • Alexandru Cel Bun, Bl 2, Parter, 611065

Scoala de soferi Relovidan din judetul Neamt a fost infiintata in anul 2003, reusind sa cumuleze necesarul de experienta in cei 12 ani de activitate pentru a reusi sa se ridice si sa se mentina in topul celor mai performante scoli de soferi din judetul Neamt.

In anul 2014, scoala de soferi Relovidan a inregistrat cel mai mare numar de cursanti dintre scolile de top din Neamt, dar si cel mai bun procent de promovabilitate, respectiv 56.51%, 614 elevi dintre care 347 declarati admisi. Colectivul de 16 instructori se dedica pregatirii fiecarui cursant in parte in functie de personalitate si ritmul in care fiecare dintre acestia deprinde arta condusului astfel incat sansele de promovare ale examenului auto sa fie cat mai mari. Cristea Ionut Sebastian este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate dintre toate scolile de top din judet, 82.09%, 67 cursanti dintre care 55 declarati admisi.

2. Scoala de soferi NG Company SRL

Scoala de soferi NG Company SRL este una dintre scolile de soferi mici din judetul Neamt care demonstreaza cum calitatea este mai importanta decat calitatea. Cu un numar modest de cursanti anual, aceasta scoala de soferi reuseste sa puna accent pe calitatea serviciilor oferite, facandu-se remarcata cu al doilea cel mai bun procent de promovabilitate din judetul Neamt.

In anul 2014, colectivul de 6 instructori ai scolii de soferi NG Company din judetul Neamt a pregatit 77 de cursanti, dintre care 43 au reusit sa obtina permisul inca de la prima incercare, respectiv 55.84%. Cel mai bun instructor al scolii in acelasi an a fost Rau Ioan, cu 37 de cursanti dintre care 28 admisi, respectiv 75.68%.

3. Scoala de soferi Vledis Com SRL

Infiintata in 2008 aceasta scoala de soferi pentru categoriile B, C, CE, D a reusit sa se impuna rapid drept una dintre scolile de soferi de top din judet datorita dedicatiei, profesionalismului si seriozitatii colectivului competent.

Doritorii de permis din judetul Neamt pot apela cu incredere la aceasta scoala de soferi aflata pe locul 3 in topul celor mai performante scoli din aceasta zona a tarii. In anul 2014, scoala de soferi Vledis Com a pregatit 300 de elevi dintre care 164, respectiv 54.7% au fost declarati admisi. Din colectivul de 6 instructori auto ai scolii, Lungu Ioan se face remarcat cu un numar de 140 de cursanti dintre care 97 admisi, un procent de promovabilitate 69.29%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Neamt

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *