Top scoli de soferi Mures 2014

img
Home / Scoala de soferi Mures / Top scoli de soferi Mures 2014

Scolile de soferi de top din Mures sunt in general scoli mici, cu putini instructori insa cu rezultate mult peste media la nivel national. Cu procente de promovabilitate de peste 55% acestea sunt scolile de soferi care ar trebui sa reprezinte normalitatea pe o piata in care se pune din ce in ce mai mult accent pe cantitate si mai putin pe calitate.

Pentru sanse maxime de obtinere a permisului de conducere inca de la prima incercare, viitorii soferi amatori si profesionisti trebuie sa inteleaga importanta unei oferte de servicii calitative, bazate pe performanta, profesionalismul si seriozitatea instructorilor auto impreuna cu intregul colectiv. Alegerea inspirata este cea bazata statistic pe performanta unei scoli sub forma ratei de promovabilitate a acesteia.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Mures in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Cambus SA

 • Str Baratilor, nr 8, Sighisoara, judetul Mures

Scoala de soferi Cambus pentru categoriile de permis A, B, C si CE asteapta doritorii de permis din judetul Mures care pun accent pe calitatea serviciilor si doresc sa fie pregatiti dupa cele mai inalte standarde pentru sanse maxime de obtinere a permisului in cel mai scurt timp.

In anul 2014, scoala de soferi Cambus SA a pregatit un numar modest de 95 de cursanti, aflandu-se insa pe primul loc ca performanta in judet, cu rezultate excelente, respectiv 64.21% procent de promovabilitate, 61 declarati admisi de la prima incercare. Dintre colectivul de 4 instructori auto profesionisti se face remarcat Chiciudean Ioan, atat ca productivitate cat si ca performanta, cu 77 de elevi, dintre care 53 declarati admisi, 68.83%.

2. Scoala de soferi Rolimaan Com SRL

 • Str Libertatii nr 110, Targu Mures, judetul Mures

Scoala de soferi pentru categoriile A, B, C, CE si D din judetul Mures care are in spate o experienta de peste 14 ani si peste 10.000 de absolventi care au reusit sa obtina permisul de conducere in urma pregatirii cu instructorii dedicati ai scolii.

Scoala de soferi Rolimaan din judetul Mures ofera servicii complete pentru doritorii de permis pe aceste categorii. Parcul auto este unul modern, excelent intretinut si format din autoturisme diverse, perfecte pentru perioada de pregatire, inclusiv Audi A3, Mercedes C Klasse, VW Golf 5 si 4, Dacii Logan pe Diesel sau Benzina, camion Mercedes Benz 2528 si un Autobuz MAN EL 202.

In anul 2014, scoala de soferi Rolimaan a pregatit un numar record de elevi printre scolile de top din judet, respectiv 683 si se afla pe locul 2 ca procent de promovabilitate in zona, cu 298 de cursanti admisi, 58.27%. Dintre cei 12 instructori ai scolii, Bucin Ilie se face remarcat cu un procent de promovabilitate excelent, nu doar la nivel de judet, ci chiar la nivel de tara, 156 de cursanti, dintre care 130 admisi, 83.33%.

3. Scoala de soferi Auto Sanco SRL

 • Str Budai Nagy Antal, nr 18, Targu-Mures, judetul Mures

Scoala de soferi pentru categoriile A1, A, B, BE, C, CE Auto Sanco SRL se afla pe locul 3 in topul celor mai performante scoli de soferi din Mures, cu un procent peste media nationala. Colectivul bine pregatiti, parcul auto excelent intretinut si salile de legislatie dotate modern asteapta cursantii care doresc sa obtina permisul in cel mai rapid si sigur mod.

Pe anul 2014, scoala de soferi Auto Sanco SRL a pregatit 289 de cursanti dintre care 163 au fost declarati admisi, respectiv 56.4%. Cu un colectiv de 9 instructori profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, aceasta scoala de soferi are capacitatea de a pregati la standarde inalte un numar mare de viitori soferi anual. Popa Pavel este instructorul scolii cu cele mai bune rezultate pe anul 2014, 65 de cursanti dintre care 43 declarati admisi, 66.15%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Mures

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *