Top scoli de soferi Maramures 2014

img
Home / Scoala de soferi Maramures / Top scoli de soferi Maramures 2014

Scolile de soferi din judetul Maramures se remarca printr-o rata de promovabilitate usor peste cea inregistrata la nivel national in anul 2014. Fiind scoli de soferi cu numar relativ mic de cursanti, acestea au mai mare libertate pentru a pune accent pe fiecare cursant in parte astfel incat sansele acestora de promovare la examen sa fie cat mai mari.

Pentru viitorii soferi amatori si profesionisti din judetul Mures este foarte important sa faca alegeri informate, in functie de criteriile care claseaza anumite scoli de soferi inaintea altora, respectiv factori precum rata de promovabilitate. Rata de promovabilitate a unei scoli este cea mai clara indicatie a nivelul calitatii serviciilor oferite pentru ca este direct influentata de nivelul de experienta si profesionalismul colectivului de instructori auto.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Maramures in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi AutodriverRemix SRL

 • Str Maniu Iuliu, nr 12 Baia Mare, Maramures

Scoala de soferi AutodriverRemix din Baia Mare, Maramures se face remarcata prin oferta de pachete de servicii accesibile, prin seriozitate si promptitudinea cu care raspunde nevoilor cursantilor.

Cu un parc auto divers, colectiv dedicat si sali de legislatie echipate dupa standardele impuse la nivel national, aceasta scoala de soferi reuseste sa mentina o rata de promovabilitate peste media pe tara intre cele mai performante scoli pe judete, dar si cea mai buna rata din judetul Maramures. Astfel, in anul 2014 cei 3 instructori ai scolii de soferi Autodriverremix au pregatiti 159 de viitori soferi, dintre care 89 au fost declarati admisi, 55.97%. Instructorul cu cele mai bune performante in acelasi an a fost Hoban Dorin, cu 34 de elevi dintre care 22 admisi, respectiv 64.71%.

2. Scoala de soferi Romautotex SRL

 • Str Baii, nr 28, Seini, judetul Maramures

Scoala de sofer Romautotex SRL este una dintre scolile de soferi din judetul Maramures care ofera pachetul complet de servicii, cu cursuri pentru categoriile A, B, BE, C, CE si D si un colectiv cu experienta ce inspira incredere viitorilor soferi.

In anul 2014, scoala de soferi Romautotex a pregatit 84 de viitori soferi amatori si profesionisti, dintre care 54.76% au fost declarati admisi (46), clasandu-se pe locul 2 in topul celor mai performante scoli de soferi din judet. Din colectivul de 2 instructori auto ai scolii, Sabou Ioan detine recordul pentru cea mai buna rata de promovabilitate din cadrul scolii, respectiv 72.55%, cu 51 de cursanti si dintre care 37 fiind declarati admisi.

3. Scoala de soferi Strategic Impex SRL

 • Str C.D. Gherea nr 60, Sighetu Marmatiei, judetul Maramures

Doritorii de permis din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures pot apela cu incredere la cursurile uneia dintre scolile de top 3 ca performanta pe intreg judetul. Scoala de soferi Strategic Impex ofera cursuri complete de pregatire pentru categoriile A, B, C, CE si D, punand la dispozitia elevilor un parc auto excelent intretinut, cu autoturisme, motociclete si diverse tipuri de autovehicule alese special pentru a se potrivi perfect cu nevoile unor incepatori.

Pe anul 2014, scoala de soferi Strategic Impex SRL s-a clasat pe locul 3 in topul celor mai eficiente scoli de soferi din judet (in functie de rata de promovabilitate) cu 325 de elevi inregistrati dintre care 171 promovati, respectiv 52.62%. Din colectivul de 11 instructori, Ulici Ioan se face remarcat cu un procent de promovabilitate de 69.44%, respectiv 25 de cursanti admisi din 36.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Maramures.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *