Top scoli de soferi Ilfov 2014

img
Home / Scoala de soferi Ilfov / Top scoli de soferi Ilfov 2014

Judetul Ilfov se face remarcat prin numarul de scoli de soferi care deservesc inclusiv capitala si au sediu in aceasta zona limitrofa. In aceasta zona procentul mediu de promovabilitate al scolilor de top este ceva mai mare decat in Bucuresti, iar numarul de cursanti difera de la o scoala la alta, de la scoli mari, cu peste 1000 de elevi anual pana la scoli mici, cu pana in 100 de elevi insa cu un procent de promovabilitate peste cel al altor scoli din zona.

Doritorii de permis din judetul Ilfov au de ales intre scolile de soferi din Ilfov si scolile de soferi din Bucuresti, iar aceasta diversitate este favorabila pentru cursantii care pot face alegeri informate in legatura cu pachetul de servicii si nivelul de competenta al instructorilor auto.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Ilfov in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Soft Drive SRL

 • Sos Fundeni, nr 73, etaj 2, sat Fundeni, judetul Ilfov

Scoala de soferi Auto Soft Drive SRL pentru categoriile de permis A, B, C, CE si D este una dintre optiunile de top pentru doritorii de permis din judetul Ilfov. Cu un parc auto divers, excelent intretinut, sali de legislatie echipate modern astfel incat sa fie posibila simularea examenului teoretic, aceasta este una dintre cele mai mari scoli de soferi care activeaza in judetul Ilfov cu un procent de promovabilitate peste medie.

Pentru anul 2014, statisticile arata ca aceasta scoala de soferi a pregatit 1404 cursanti dintre care 563 au fost declarati admisi, respectiv 40.1%.

Scoala de soferi Auto Soft Drive este una dintre scolile de soferi din tara cu colectivele cele mai numeroase de instructori, cu 27 de instructori auto specializati pe diverse categorii de permis. Dintre acestia, Ilie Marius detine recordul pentru performanta cu un numar impresionant de 200 de cursanti pregatiti dintre care 128 declarati admisi, un procent de 61.54%.

2. Scoala de soferi Roby Pilot SRL

Scoala de soferi Roby Pilot este una dintre scolile mai mici din judetul Ilfov insa cu performante peste medie, ce a reusit sa inregistreze un procent de promovabilitate in anul 2014 indeajuns de mare pentru a se clasa pe locul 2 in topul celor mai performante scoli.

Colectivul se dedica fiecarui cursant in parte astfel incat sa mentina scoala in aceasta pozitie, astfel incat cei care apeleaza la aceasta scoala in vederea pregatirii obtinerii permisului pot avea incredere ca fac o alegere bine informat. In anul 2014, singurul instructor al scolii de soferi Roby Pilot SRL, Dumitru Elena a inregistrat 86 de cursanti dintre care 40 au fost declarati admisi, respectiv 46.51%.

3. Scoala de soferi Samtradi New SRL

Samtradi New este o scoala de soferi auto-moto si statie de Inspectie Tehnica din judetul Ilfov care ofera cursuri de conducere pentru categoriile AM, A1, A si B.

Scoala este amenajata intr-o cladire moderna, nou construita din Mogosoaia judetul Ilfov, aflandu-se in apropiere de localitatilor Chitila, Corbeanca, Tamasi, Petresti, Crevedia, Buftea si zona de nord a Bucurestiului, dispune de sali de legislatie rutiera, atelier mecanic si laborator psihologic dotate dupa cele mai inalte standarde.

Parcul auto este modern, divers si excelent intretinut, punand la dispozitia cursantilor motociclete Honda, First Bike, Suzuki sau Kanuni si autoturisme Opel Corsa, Ford Fiesta si Dacia Logan. In anul 2014, aceasta scoala de soferi din Ilfov a inregistrat cea mai buna rata de promovabilitate din zona, 46.67%, 120 de cursanti dintre care 56 declarati admisi. Colectivul de 7 instructori ai scolii se dedica mentinerii si ridicarii acestei performante. Mezdrea Andrei Razvan este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate dintre toate scolile de top din judet, 75.86%, respectiv 22 de cursanti admisi din 29 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Ilfov

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *