Top scoli de soferi Ialomita 2014

img
Home / Scoala de soferi Ialomita / Top scoli de soferi Ialomita 2014

Scolile de soferi din judetul Ialomita ies in evidenta in mod special prin numarul mare de cursanti, dar si pentru procentul de promovabilitate situat usor peste media pe tara. Cu scoli mari de soferi in judet, doritorii de permis din aceasta zona a tarii au garantia ca pot alege sa se pregateasca cu instructori profesionisti, cu vasta experienta si sute de cursanti anual.

Este totusi important sa se tina cont de criterii ce fac deosebirea clara intre o scoala de soferi ce ofera servicii mai putin calitative si o scoala de soferi in care se pune cu adevarat accent pe pregatirea fiecarui viitor sofer amator sau profesionist in parte astfel incat acestia sa aiba maximul de sanse pentru promovarea examenului de permis.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Ialomita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi 3 PPP SRL

 • Sos Amara nr 19, Slobozia, judetul Ialomita

Scoala de soferi pentru categoriile A1, A, B, C si CE scoala de soferi 3PPP cu peste 10 ani de experienta in domeniul pregatirii viitorilor soferi din judetul Ialomita este una dintre optiunile de top din aceasta zona a tarii.

Scoala de soferi 3 PPP isi asteapta cursantii cu un parc auto divers de autoturisme perfecte pentru toate preferintele si categoriile de soferi, dar si sali de legislatie excelent echipate astfel incat examenul teoretic sa nu reprezinte niciodata un obstacol de netrecut pentru elevii acestei scoli.

In anul 2014, scoala de soferi 3 PPP din Slobozia, judetul Ialomita a pregatiti 642 de cursanti, dintre care 306 au fost declarati admisi, respectiv 49.92%. Din colectivul de 16 instructori, Stanescu Dinu Danut detine recordul pentru cea mai buna rata de promovabilitate, 90.91, cu 22 de cursanti pregatiti si 20 declarati admisi.

2. Scoala de soferi Adria Dan Auto Serv SRL

 • Calea Bucuresti, nr 54, Urziceni, Ialomita

Scoala de soferi Adria Dan Auto Serv din Urziceni este scoala de soferi de top din Ialomita cu cei mai multi cursanti inregistrati in anul 2014. Numarul de doritori de permis care au ales aceasta scoala pentru perioada de pregatire este o recomandare in sine, scoala este bine cunoscuta, ofertele sunt accesibile, parcul auto bine intretinut si atractiv, iar salile pentru pregatirea teoretica sunt dotate dupa standardele impuse la nivel national.

Conform statisticilor pe anul 2014, din 642 cursanti pregatiti de colectivul de 12 instructori al acestei scoli de soferi, 304 au fost declarati admisi, respectiv 47.35%. Badea Nelu este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate din scoala, 86.67%, respectiv 15 cursanti dintre care 13 au reusit sa obtina permisul din prima incercare.

3. Scoala de soferi Marid SRL

 • Str Promenadei, nr 4, Fetesti, judetul Ialomita

Scoala de soferi Ma (d) rad din judetul Ialomita este o alta optiune de top pentru doritorii de permis din aceasta zona a tarii, cu o rata de promovabilitate peste media la nivel national. Cursantii care aleg instructorii si profesorii de legislatie din colectivul acestei scoli au garantia experientei, seriozitatii si profesionalismului.

Avantajul principal al scolilor de soferi mari este parcul auto divers, iar numarul de 10 instructori inseamna ca viitorii soferi pot alege in functie de preferinte. Cu o rata de promovabilitate de 46.75%, respectiv 539 de cursanti pregatiti dintre care 252 declarati admisi, scoala de soferi Marid se afla pe locul trei in topul scolilor de soferi cu cele mai bune procente de promovabilitate din judetul Ialomita. Instructorul cu cele mai bune rezultate din colectivul acestei scoli este Mitea Marius, cu 100 de cursanti in 2014, dintre care 68 declarati admisi, respectiv 68%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Ialomita

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *