Top scoli de soferi Hunedoara 2014

img
Home / Scoala de soferi Hunedoara / Top scoli de soferi Hunedoara 2014

Judetul Hunedoara se numara printre judetele fruntase din tara in ceea ce priveste rata de promovabilitate in randul scolilor de top. Doritorii de permis din aceasta zona a Romaniei au de ales dintre cateva scoli de soferi cu rezultate cu adevarat excelente ce dau dovada de profesionalism, seriozitate, dedicatie si accent pe calitatea serviciilor oferite.

Cu un procent mediu de promovabilitate de aproximativ 70% intre cele 3 scoli de top din Hunedoara se afla in topul listei judetelor cu cele mai eficiente scoli de soferi. Viitorii soferi amatori si profesionisti sunt sfatuiti sa incurajeze dedicatia si profesionalismul acestor scoli care ridica procentul de promovabilitate pentru intreg judetul alegand sa urmeze cursurile acestora. O scoala de soferi cu un procent de promovabilitate cu mult peste media pe tara este garantia succesului la examen pentru toti doritorii de permis.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Hunedoara in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Profesional Drive SRL

 • Str Carbunelui Nr 2, Petrosani, judetul Hunedoara

Scoala de soferi Auto Profesional Drive nu are nevoie de alta recomandare decat rata de promovabilitate excelenta, una dintre cele mai bune din tara, respectiv 80.47 %. Aceasta scoala de soferi ofera un pachet de servicii de calitate incontestabila pentru doritorii de permis de categoria B, C sau CE si reuseste sa mentina ridicat nivelul de performanta prin dedicatia, seriozitatea, tactul si rabdarea intregului colectiv, de la profesorii de legislatie excelent pregatiti la instructorii auto cu vasta experienta.

In anul 2014, colectivul de 2 instructori auto ai scolii de soferi Auto Profesional Drive SRL din Harghita a pregatiti 169 de cursanti dintre care 136 au fost declarati admisi. Coltatu Valentin detine recordul la procent de promovabilitate, insa cu o diferenta extrem de mica fata de celalalt instructor al scolii. Coltatu Valentin a pregatit 65 de cursanti pe parcursul anului, dintre care 53 au fost declarati promovati, 81.54%.

2. Scoala de soferi Didirut 14 SRL

 • Str Prutului, incinta Scolii Generale nr 12

Scoala de soferi Didirut pentru categoriile A, B, C, CE si D din judetul Hunedoara se numara printre cele mai performante scoli de soferi din intreaga tara, cu un procent de promovabilitate excelent si un colectiv dedicat pregatirii fiecarui viitor sofer in parte astfel incat sa aiba maximul de sanse pentru obtinerea permisului.

Pentru a ajunge la acest nivel de performanta scoala de soferi Didirut se bazeaza pe o strategie ce pune accent pe oferirea unor conditii excelente de scolarizare, un parc auto bine intretinut, sali dotate dupa cele mai exigente standarde, program flexibil, plata in rate a taxelor scolii si numeroase alte avantaje. Elevii si studentii beneficiaza de reducere, iar orele de legislatie se organizeaza zilnic pentru intreaga perioada de scolarizare.

Simularile examenului practic si teoretic sunt una dintre strategiile care garanteaza succesul cursantilor acestei scoli care in anul 2014 a obtinut un procent de promovabilitate de 71.55%, din 485 de doritori de permis, 347 au fost declarati admisi.

Din colectivul de 7 instructori ai scolii, Lepadatu Gheorghe detine recordul ca rata de promovabilitate dintre instructorii scolilor de soferi din judet cu 85.19%, 27 de cursanti pregatiti, 23 declarati admisi.

3. Scoala de soferi Polverea Trans

Scoala de soferi pentru categoriile A, B, C, CE si D din judetul Hunedoara care se dedica pregatirii viitorilor soferi amatori sau profesionisti la cele mai inalte standarde astfel incat acestia sa obtina fara probleme examenul pe categoria dorita si sa se poata descurca exemplar in trafic.

Parcul auto este unul dintre principalele atu-uri ale acestei scoli de soferi care reuseste sa se mentina cu un pas inaintea competitiei prin profesionalism, dar si prin imagine.

Pe anul 2014, scoala de soferi Polverea Trans a pregatit 28 de cursanti dintre care 211 au fost declarati admisi, un procent de promovabilitate de 64.33 %, cu mult peste media pe tara, chiar printre scolile de top. Din colectivul de 5 instructori auto cu vasta experienta in domeniu, Boc Florin Cristian merita mentiunea atat pentru performanta cat si pentru eficienta, pregatind 117 doritori de permis dintre care 82 si-au atins cu succes scopul propus, respectiv un procent de 70.09%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Hunedoara

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *