Top scoli de soferi Gorj 2014

img
Home / Scoala de soferi Gorj / Top scoli de soferi Gorj 2014

Viitorii soferi amatori si profesionisti din judetul Gorj au la dispozitie un numar tot mai mare de scoli de soferi si instructori auto cu care pot lucra in vederea obtinerii rezultatelor dorite la examenul pentru permis. Alegerea scolii sau instructorului potrivit este strict responsabilitatea fiecarui doritor de permis in parte, iar uneori un numar mai mare de optiuni poate sa devina mai degraba un dezavantaj decat un avantaj, creand o stare de confuzie.

Pentru a face alegeri bine informate, viitorii soferi au acum oportunitatea de a compara scolile de soferi de top din Gorj in functie de procentul de promovabilitate, unul dintre cele mai importante criterii de selectie pentru scolile ce ofera servicii cu adevarat profesionale si calitative.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Gorj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Succes Nic COM SRL

 • Str Unirii, nr 120, Targu Jiu, judetul Gorj

Scoala de soferi Succes Nic COM are sedii atat in judetul Ilfov, orasul Voluntari, cat si in judetul Gorj, orasul Targu Jiu si face parte din serviciile unei companii care se ocupa de cele mai diverse domenii, de la constructii la exploatare forestiera, panificatie sau carmangerie. Ca parte a unei companii care nu are nevoie de alta recomandare decat calitatea serviciilor oferite, scoala de soferi Succes Nic COM din judetul Gorj trebuie sa tina pasul cu standardele impuse de brandul in plina dezvoltare.

Pe anul 2014, scoala de soferi cu sediul in Targu Jiu a reusit sa se impuna cu cel mai bun proces de promovabilitate din judet, 56.62%, respectiv 302 cursanti dintre care 171 declarati admisi. Dintre cei 4 instructori ai scolii, merita mentionat pentru performanta deosebite Vaduva Gheorge, cu 23 de cursanti pregatiti dintre care 19 admisi si un procent de promovabilitate excelent de 82.61%.

2. Scoala de soferi Copilot Auto SRL

 • Str Progresului, nr 30, Gorj

Scoala de soferi Copilot Auto SRL din judetul Gorj pentru categoriile de permis A, B, C, CE, D si DE se face remarcata prin parcul auto modern, excelent intretinut si serviciile complete oferite. In functie de categoria aleasa, doritorii de permis pot invata sa conduca pe motociclete Yamaha, autoturisme Chrysler, Cabrio, Coupe, Volkswagen Golf, Audi A4, BMW, Ford Fiesta sau Mercedes, autobuz Volvo, Camion si remorci MAN.

Sala de legislatie pusa la dispozitie elevilor scolii este dotata cu computer performant capabil sa ruleze simulari ale examenului teoretic astfel incat cursantii sa fie perfect pregatiti pentru fiecare parte a examenului auto pentru obtinerea permisului.

Pe anul 2014 Copilot Auto SRL a reusit sa obtina al doilea cel mai bun procent de promovabilitate din judet, 46.18%, pregatind cel mai mare numar de viitori soferi dintre scolile de top din acesta zona, respectiv 799, dintre care 369 au fost declarati admisi. Dintre cei 14 instructori, Cioclei Dan Ervil se face remarcat cu un procent de promovabilitate de 66.96%, 115 cursanti dintre care 77 admisi.

3. Scoala de soferi Spider COM SRL

 • Str Ecaterina Teodoroiu, nr 7, Targu Jiu

Scoala de soferi Spider COM SRL este o alta scoala de top din judetul Gorj cu sediul in Targu Jiu si se face remarcata prin numarul mare de cursanti inregistrati anual. Procentele de promovabilitate ale unei scoli de soferi sunt cu atat mai reprezentative pentru nivelul de calitate al serviciilor cu cat scoala are un numar mai mare de cursanti.

Scoala de soferi Spider COM SRL se afla pe locul 3 in judet ca rata de promovabilitate pe anul 2014, cu un procent de 40.35%, 679 de cursanti pregatiti dintre care 274 declarati admisi la examenul pentru obtinerea permisului. Dintre cei 17 instructori ai scolii, cele mai bune rezultate le-a obtinut Sturzu Alin, cu 116 cursanti pregatiti dintre care 69 declarati admisi, respectiv 59.48%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Gorj

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *