Top scoli de soferi Dambovita 2014

img
Home / Scoala de soferi Dambovita / Top scoli de soferi Dambovita 2014

In conditiile in care scolile de sofer la nivel national au performante tot mai slabe este cu atat mai important ca doritorii de permis sa faca alegeri bine informate in ceea ce priveste scoala de soferi aleasa pentru perioada de pregatire. Preferinta pentru scolile cu rata de promovabilitate peste medie din judetul Dambovita are efecte pozitive atat asupra competitiei si nivelului de calitate al serviciilor cat si asupra situatiei din trafic.

Scoli mai bune inseamna viitori soferi mai bine pregatiti pentru a se descurca in mod exemplar pe strazile din judet. Judetul Dambovita se situeaza usor peste media celor mai bune scoli de soferi la nivel de tara, astfel incat cei interesati au de unde alege.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Dambovita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Asadi Motorsport SRL

 • Bdul Unirii nr 18, Targoviste, judetul Dambovita

Scoala de soferi pentru categoriile AM, A1, A, B, C si CE din Dambovita este una dintre scolile din acest judet cu cele mai bune recenzii pozitive primite de la elevii care au obtinut permisul de conducere in urma absolvirii cursurilor. Cele mai laudate atu-uri ale acestei scoli de soferi au de a face cu calmul si tactul instructorilor cu vasta experienta care se dedica in totalitate pregatirii fiecarui cursant in parte.

Pe anul 2014, scoala de soferi Asadi Motorsport SRL se distinge fata de restul scolilor de soferi din Dambovita printr-un procent de promovabilitate de 57.78% cu aproape 17 procente peste cel al principalului competitor. Dintre cei 45 de cursanti pregatiti de instructorii scolii, 26 au fost declarati promovati. Colectivul de 2 instructori ai scolii este apreciat in recenziile lasate de elevi, insa Duturlescu Alexandru Daniel este instructorul care se face remarcat cu un procent de 68.42%, 26 de cursanti declarati admisi la examenul pentru permis din 38 pregatiti.

2. Scoala de soferi Gigalo Prest Com SRL

 • Str Col Dumitru Baltaretu, nr 36, Targoviste, Dambovita

Cea mai mare scoala de soferi din judetul Dambovita, cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, parc auto modern, program flexibil prelungit atat in timpul saptamanii cat si in weekend ofera posibilitatea de inscriere online. Instructorii scolii ofera cursuri pentru toata categoriile de permis A, A1, A2, moped, B, C, D, E, CE si DE.

Tarifele percepute de scoala includ cursurile teoretice si cursurile practice, toate formularele tipizate necesare, testari teoretice suplimentare periodice si pregatirea dosarului pentru examen.
Cu un numar record de 1251 de cursanti pe anul 2014, scoala de soferi Gigalo din Dambovita nu este doar cea mai mare din judet ci una dintre cele mai mari din tara. Ca procent de promovabilitate acestia se situeaza pe locul 2 in judetul Dambovita, cu 40.85%, 511 cursanti declarati admisi. Dintre cei 29 de instructori, Nedelcu Ion a reusit performanta de a se afla in top 10 celor mai eficienti instructori din anul 2014, cu un procent de promovabilitate de 88.24%, 17 cursanti pregatiti, 15 declarati admisi.

3. Scoala de soferi Autocom SRL

Scoala de soferi din Targoviste, jud Dambovita specializata pe categoriile de permis AM, A1, A2, B1, B, C1, C si CE ce reuseste sa tina pasul cu competitia nu doar prin calitatea serviciilor oferite ci si prin ofertele de preturi imbatabile pentru fiecare categorie.

Aflata pe locul 3 ca procent de promovabilitate in judet, scoala de soferi Autocom din Targoviste, judetul Dambovita a pregatit in anul 2014 un numar de 189 de doritori de permis dintre care 76 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului auto. Colectivul de 10 instructori auto se dedica pregatirii fiecarui cursant in parte astfel incat reusitele acestora sa se reflecte inclusiv in procentul de promovabilitate al scolii. Nitu Mirel este instructorul cu cel mai bun procent de promovabilitate din cadrul scolii 69.70%, 33 de elevi pregatiti dintre care 23 admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Dambovita

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *