Top scoli de soferi Covasna 2015

img
Home / Scoala de soferi Covasna / Top scoli de soferi Covasna 2015

In urma statisticilor efectuate pe intreg judetul Covasna, cifrele referitoare la situatia scolilor de soferi nu sunt deloc optimiste. Numarul de elevi admisi in urma sustinerii examenului este mult prea mic, astfel scolile de soferi risca sa isi piarda licentele in cazul in care se va impune o rata minima de promovabilitate.

Este nevoie de eforturi vizibile pentru a imbunatati performantele si serviciile cu care se implica scolile din Covasna in formarea viitorilor soferi. In momentul in care la nivel de judet se va observa efectul benefic al unei competitii sanatoase intre scolile de soferi, doritorii de permis vor avea cel mai mult de castigat.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Covasna in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Runschul SRL

 • Adresa: Str. Ady Endre 46 Jud. Covasna, Loc. Targu Secuiesc

Scoala de soferi Runschul SRL este singura scoala de soferi cu rata de promovabilitate peste media pe tara din judetul Covasna si se mentine ca si in 2014 tot pe locul 1 in clasament. Din 70 de elevi examinati 38 au fost declarati admisi la examenul auto, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 54,29%. Instructorul Vargyasi Iosif a pregatit in anul 2015 un numar de 59 de cursanti dintre care 33 au promovat examenul oficial, respectiv o rata de promovabilitate de 55,93 %. Cu aceasta performanta, Vargyasi Isofif a ocupat locul 3 in top cei mai buni instructori din judet.

2. Scoala de soferi Transport Servicii Partisa SRL

 • Adresa: P-ta Mihai Viteazul, Sf Gheorghe

Urcand un loc in clasament fata de 2014, aceasta scoala de soferi se distinge printr-o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Unul dintre avantajele acestei scoli este faptul ca ofera servicii bilingve.

In anul 2015 Transport Servicii Partisa SRL a avut un procent de promovabilitate de 35,95%, din 395 de elevi pregatiti, 142 au fost declarati admisi la examenul auto oficial. Nici unul dintre cei 6 instructori care profeseaza in cadrul acestei scoli nu a reusit sa se claseze in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

3. Scoala de soferi Doma Drive SRL

 • Adresa: Sfantu Gheorghe, Str Presei nr 4

Scoala de soferi Doma Drive SRL organizeaza cursuri in limba romana si in limba maghiara, iar la cerere si contra unei taxe suplimentare in limba engleza. Colectivul de 19 instructori a pregatit 754 de cursanti in anul 2015 dintre care 262 au trecut examenul auto cu brio, rezultand astfel un procent de promovabilitate de 34,75%.

Din numarul total de instructori se fac remarcati doi: Florea Adrian care a pregatit 29 de cursanti, 18 au luat examenul oficial rezultand astfel un procent de promovabilitate de 62,07% si primul loc din topul celor mai buni 3 instructori auto din Covasna. La o mica diferenta de colegul sau este instructorul Dobra Csaba cu 126 de elevi pregatiti, 73 declarati admisi la examen, un procent de promovabilitate de 57,94% si astfel locul 2 in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *