Scoala de soferi Covasna

Daca esti din judetul Covasna si vrei sa te inscrii la cursurile unei scoli de soferi dar inca nu te-ai decis la care, acum este momentul si locul potrivit.

Adresele sediilor in care isi desfasoara activitatea, preturile practicate, numerele de telefon si adresele de email sunt numai cateva din datele pe care ti le oferim pentru a te ajuta in luarea unei decizii care sa te avantajeze din toate punctele de vedere.

Astfel, poti alege in functie de distanta pe care o ai de parcurs de acasa pana la scoala sau chiar in functie de instructorul preferat.

Scoli de soferi din Covasna

Alege o scoala de soferi Covasna si un instructor auto din Covasna ce te va invata sa conduci o masina pe drumurile publice.

Scoala de soferi din Sfantu Gheorghe, cu experienta si traditie, care ofera cursuri pentru obtinerea oricarei categorii de permis.

Scoala de soferi din Sfantu Gheorghe care garanteaza un procent ridicat de promovabilitate soferilor ce urmeaza cursurile sale si sustine cursuri in romana si maghiara.

img
Scoala de soferi din Baraolt, cu o rata de promovabilitate foarte mare, cu un parc auto bine pus la punct si cu preturi avantajoase.
It is main inner container footer text