Top scoli de soferi Cluj 2014

img
Home / Scoala de soferi Cluj / Top scoli de soferi Cluj 2014

Viitorii soferi din judetul Cluj au la dispozitie un numar de scoli de soferi care face posibila alegerea nu in functie de necesitate ci in functie de performanta. Competitia dintre scolile de soferi la nivel de judet afecteaza in mod pozitiv nivelul de calitate al serviciilor oferite.

O scoala de soferi este recomandata in primul rand de procentul de promovabilitate al elevilor pe care ii pregateste, aceasta este cartea de vizita a fiecarei scoli in parte si este un criteriu extrem de important de selectie de care fiecare doritor de permis trebuie sa tina cont pentru a avea cat mai multe sanse in ceea ce priveste promovarea examenului auto inca de la prima incercare.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Cluj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Luckylord SRL

 • Str Crisan 9, Dej judet Cluj

Scoala de soferi Luckylord SRL din Dej, judetul Cluj se distinge ca avand cea mai buna rata de promovabilitate pe anul 2014 in intreg judetul. Aceasta performanta este o consecinta directa a implicarii instructorilor auto si intregului colectiv pentru pregatirea la standarde cat mai inalte a elevilor care trec pragul scolii.

Atat cursurile practice cat si orele de pregatire teoretica sunt organizate in asa fel incat elevii scolii sa poata profita la maxim de numarul de ore ce intra in mod normal in pachetul standard pentru categoriile de permis. Astfel, profesionalismul scolii si rezultatele excelente se reflecta in procentul de promovabilitate de 65.71%, 21 de cursanti admisi din 41 pregatiti. Din cei doi instructori activi ai scolii, Hruban Andrei Horatiu merita mentionat pentru performante de exceptie, avand cea mai buna rata de promovabilitate dintre toti instructorii celor 3 scoli de top din judet – 71,43%, din 14 elevi, 10 au fost declarati admisi.

2. Scoala de soferi AMD Auto Srl

 • Str 1 Decembrie 1918, nr 20, Gherla, judetul Cluj

Scoala de soferi pentru categoria B de permis AMD Auto este una dintre cele mai apreciate scoli pentru soferi din Cluj datorita nivelului de profesionalism, conditiilor si dotarilor excelente dar si a performantelor instructorilor care se ocupa de fiecare elev in parte in functie de nevoile acestora.

Cei 2 instructori ai scolii pun la dispozitia cursantilor masini potrivite pentru incepatori, excelent intretinute si sunt gata sa sprijine fiecare elev in parte in vederea obtinerii increderii necesare pentru un comportament corect in trafic. Pe anul 2014, scoala de soferi AMD Auto se claseaza pe locul 2 in topul pe judet in ceea ce priveste procentul de promovabilitate, cu 21 de elevi declarati admisi din cei 41 pregatiti, respectiv 51.22 %. Veres Silviu Gavril este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate din cadrul scolii 57.14%, 4 cursanti declarati admisi din 7 pregatiti.

3. Scoala de soferi Sarom Impex SRL

 • Str Odobesti nr 2, Cluj-Napoca

Scoala de soferi Sarom infiintata in 2007 a evoluat constant, atat ca procent de promovabilitate al elevilor cat si ca numar de cursanti pregatiti anual. Parte a unei firme care se ocupa inclusiv de transport intern si international de marfuri generale, scoala de soferi Sarom Impex a reusit in doar 7 ani sa se numere printre cele 3 scoli de top din judet in ceea ce priveste procentul de promovabilitate.

Din cei 107 cursanti pregatiti in anul 2014, 52 au fost declarati, un procent de 48.6%, al treilea in topul pe judet. Dintre cei 4 instructori activi ai scolii Badean Eusebiu detine recordul pentru cea mai buna performanta, 57.53% procent de promovabilitate intre cei 59 de viitori soferi pregatiti (34 declarati admisi)

Vezi aici mai multe scoli de soferi Cluj.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *