Top scoli de soferi Caras Severin 2014

img
Home / Scoala de soferi Caras Severin / Top scoli de soferi Caras Severin 2014

Judetul Caras Severin se distinge in ceea ce priveste nivelul de pregatire al elevilor scolilor de soferi din zona printr-un procent mediu in cadrul celor trei scoli de top cu mult peste media la nivel national. Performanta acestor scoli care se fac remarcate prin profesionalism, experienta si atentia cu care pregatesc fiecare cursant in parte este motivul principal pentru care rezultatele la nivel de judet sunt remarcabile.

Doritorii de permis de conducere pe diverse categorii din judetul Caras Severin sunt sfatuiti si isi aleaga scoala de soferi pe baza performantelor acesteia si nu doar a tarifelor practicate pentru ca mai multe sanse de a obtine permisul de conducere inca de la prima incercare inseamna, in definitiv, si o cheltuiala mai mica.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Caras Severin in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Kostar Rodmar SRL

Scoala de soferi Kostar Rodmar SRL din judetul Caras Severin nu este doar scoala aflata pe primul loc ca procent de promovabilitate ci chiar una dintre cele mai bune scoli din acest punct de vedere din intreaga tara. Cu un procent de promovabilitate aproape dublu fata de media pe tara, aceasta scola de soferi demonstreaza ca si in Romania calitatea serviciilor, profesionalismul si dedicatia colectivului, nivelul de pregatire si performantele instructorilor pot fi la nivel european.

Pe anul 2014, aceasta scoala de soferi din Caras Severin a inregistrat un procent excelent de promovabilitate de 84.75% cu 150 de cursanti declarati admisi din 177 pregatiti de instructorii scolii care au sustinut examenul pentru permis. Acest procent este rezultatul modului in care fiecare dintre cei 5 instructori ai scolii trateaza fiecare cursant in parte, cu atentie la punctele forte si la punctele slabe la care trebuie lucrat, testare permanenta a cunostintelor si accent pe conduita preventiva. Dintre colectivul exceptional de bine pregatit de instructori al acestei scoli de soferi Gresea Marian se remarca atat ca numar de elevi pregatiti, 105, cat si ca rata de promovabilitate 96.19% cu 101 elevi declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru obtinerea permisului.

2. Scoala de soferi Banda 1 Contact SRL

 • Resita, Caras Severin

Scoala de soferi Banda 1 Contact din Resita, judetul Caras Severin pune la dispozitia cursantilor un parc auto cu autoturisme Volkswagen Golf si o sala de curs dotata la standarde europene. Programul flexibil este dictat de nevoile si posibilitatile fiecarui cursant in parte, atmosfera din cadrul orelor de pregatire practica dar si teoretica este una relaxata iar profesorii sunt calmi, sociabili si flexibil. Taxa de scolarizare nu include combustibilul.

In anul 2014 scoala de soferi Banda 1 Contact a pregatit in total 153 de cursanti care au sustinut examenul pentru obtinerea permisului de categorie B dintre care un procent de 55.56% au fost declarati admisi, respectiv 85. Din colectivul de 4 instructori auto Mihailescu Camelia Anca se remarca cu un procent de promovabilitate de 70%, 14 cursanti declarati admisi din 20 pregatiti.

3. Scoala de soferi Vasy Pilot SRL

 • Pojejeana nr 10, Caras-Severin

Scoala de soferi Vasy Pilot SRL ofera cursuri pentru pregatirea viitorilor soferi pe categoriile B, C sau CE in cele mai bune conditii, cu un colectiv de instructori cu experienta, intr-o atmosfera relaxata. Parcul auto este excelent intretinut si perfect pentru perioada de pregatire iar salile de curs sunt amenajate la sediul modernizat al scolii, fiind echipate cu dupa cele mai inalte standarde astfel incat cursantii sa poata face simulari ale examenului pe calculator. Program flexibil, instructori auto testati periodic.

Scoala de soferi Vasy Pilot SRL se afla pe locul 3 in topul scolilor de soferi cu cea mai buna rata de promovabilitate din judet, cu un procent de 54.33%, 69 de cursanti declarati admisi din 127 care au urmat cursurile scolii. Din colectivul de 3 instructori ai scolii, cel mai bun procent de promovabilitate l-a inregistrat Baluta Doru Florian, respectiv 80% cu 4 cursanti declarati admisi din 5 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Caras Severin.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *