Top scoli de soferi Bucuresti 2014

img
Home / Scoala de soferi Bucuresti / Top scoli de soferi Bucuresti 2014

Viitorii soferi din Bucuresti au marele avantaj de a se afla in orasul cu cel mai divers si cel mai bogat catalog de scoli de soferi din tara, insa aceasta situatie poate crea adesea confuzie si chiar nesiguranta atunci cand vine vorba de alegerea scoli de soferi potrivite pentru nevoile fiecarui cursant in parte.

Numarul mare al scolilor de soferi din Bucuresti nu este deloc ceva neobisnuit, atat datorita statutului de Capitala al orasului cat si raportat la numarul de locuitori si numarul de masini care umplu strazile si parcarile. In principal, aceasta supra aglomerare a catalogului scolilor de soferi din Capitala este un aspect pozitiv, care forteaza cele mai multe scoli sa ridice stacheta pentru a oferi pachete mai calitative la preturi mai accesibile astfel incat sa creeze un avantaj fata de competitie. Pe de alta parte, exista si problema viitorilor soferi care se lasa pacaliti de ofertele aparent incredibile ale unor scoli de soferi lipsite de profesionalism, experienta sau ambele si ajung sa repete examenul pentru obtinerea permisului de cateva ori, pentru ca pur si simplu nu au pregatirea potrivita.

scoala de soferi

Viitorii soferi din Bucuresti ar trebui sa profite de diversitatea si numarul de scoli de top disponibile in Capitala pentru a urma cursurile celor care prin experienta, profesionalism si rata de promovabilitate garanteaza succesul.

Topul scolilor de soferi din Bucuresti in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Dinu 2000 Old SRL

Scoala de soferi Dinu 2000 din Bucuresti pentru categoriile A, B, C, D si E cu sedii in sectorul 1, sectorul 4 si sectorul 5 ofera posibilitatea de plata in rate, program flexibil, consiliere in pregatirea acelor necesare, simulare pentru examen, sali dotate la cele mai inalte standarde si un colectiv de profesori de legislatie si instructori auto cu experienta vasta in domeniu. In anul 2014, scoala de soferi Dinu 2000 Old a inregistrat o rata de promovabilitate record pe Bucuresti, respectiv 78,57 %, cu 11 cursanti declarati admisi din cei 14 pregatiti.

Dintre instructorii profesionisti si dedicati ai scoli, Voinea Ion se remarca pentru rezultate de exceptie, cu un procent de promovabilitate al cursantilor de 90%, 9 cursanti fiind admisi din cei 10 care au sustinut examenul.

2. Scoala de soferi SC Adi Moto Team SRL

 • Str Ilioara, nr 15 A

Scoala de soferi pentru pregatire si perfectionare MOTO din Bucuresti AdiMoto este una dintre cele mai mari si cele mai cunoscute scoli specializate pentru obtinerea categoriei A de permis, dar organizeaza in acelasi timp cursuri inclusiv pentru categoriile A2, AM, B, BE, C si CE. Toti cursantii se pregatesc minim 100 de km in trafic, iar elevii primesc echipament de protectie pentru cursurile de categoria A, inclusiv casca, vesta, genunchiere, manusi si cagula.

Scoala dispune inclusiv de motociclete modificate pentru persoane scunde, iar cursurile de pregatire includ testari periodice si activitati suplimentare care au ca scop dezvoltarea reflexelor. Aceasta dedicatie pentru perfectionare se reflecta in procentul de promovare de 54.39%, al treilea cel mai bun pe Bucuresti. Din cei 410 cursanti care au sustinut examenul, 223 au fost declarati admisi.

Din colectivul de 8 instructori auto ai scolii, Stefan Marian Florin are cea mai buna rata de promovabilitate, 66.67%, din 18 cursanti pregatiti care au sustinut examenul, 12 au fost declarati admisi.

3. Scoala de soferi SC Motorrad SRL

 • Str Progresului, Bucuresti

O alta scoala moto excelenta din Bucuresti iese in evidenta pentru cel mai bun procent de promovabilitate din oras, avand un parc moto ce cuprinde 8 tipuri de motociclete inclusiv Harley Davidson, program flexibil si acces la un numar mare de poligoane. In pretul de pregatire sunt incluse si iesirile in trafic, un Ghid al Incepatorului, codul rutier, chestionare si cagula.

Singura recomandare de care scoala Motorrad are nevoie este procentul de promovabilitate, 78.42%, 218 admisi din 278 cursanti care au sustinut examenul. Aceste rezultate se datoreaza in mare parte profesionalismului si dedicatiei celor 4 instructori, dintre care Vasile Marius se face remarcat cu un procent excelent de promovabilitate a elevilor sai, 84.81%, respectiv 67 admisi din 79 care au sustinut examenul.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Bucuresti

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *