drpciv

Top scoli de soferi Brasov 2015

Din punct de vedere a procentului de promovabilitate al elevilor de la scolile locale de soferi, Brasovul se situeaza cu putin peste media din tara. Din acest motiv este foarte important ca viitorii soferi sa fie informati cu privire la scolile de soferi care preseteaza servicii de calitate, pentru a putea alege in consecinta.

Experienta cumulata, devotamentul si profesionalismul colectivului unei scoli auto se reflecta in mod direct in formarea viitorilor soferi si in rata de promovabilitate a studentilor.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Brasov in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi BOSS TRANS ABC SRL

  • Adresa: STR. MARE 647/A C, Brasov

Scoala BOSS TRANS ABC SRL este una dintre cele mai bune optiuni pentru doritorii de permis din judetul Brasov. Nivelul de pregatire al cursantilor se reflecta intr-o rata de promovabilitate de 51.09%. Nou intrata in topul scolilor de soferi din Brasov, BOSS TRANS ABC se distinge printr-un parc auto excelent, sali de legislatie bine dotate si un colectiv devotat. Dintr-un numar total de 137 de examinati pregatiti de instructorii scolii, 70 au fost considerati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis. Din colectivul de 6 instructori ai scolii, Bivolaru Marius se face remarcat printr-un procent de promovabilitate de 65.52% studenti declarati admisi. Acesta a instruit un total de 58 de elevi dintre care 38 de cursanti au trecut fara probleme examenul de obtinere a permisului.

2. Scoala de soferi AUTO CODREANU SRL

  • Adresa: Str Crisului 8, Brasov

Spre deosebire de 2014, in anul 2015 scoala Auto Codreanu a scazut o pozitie in clasamentul celor mai bune scoli din Brasov. Aflata pe locul 2 in cel mai nou top realizat de www.odat.ro, scoala de soferi a atins un procent total de 40.53% de cursanti admisi la examenul auto.

Numarul de cursanti pregatiti in anul 2015 este de 380 de elevi, cu 140 mai putini decat in anul precedent, totalul elevilor considerati admisi in urma sustinerii examenului pentru carnet fiind de 154.

In anul 2015 nici unul dintre cei 10 instructori care profeseaza in cadrul scolii AUTO CODREANU SRL nu se regaseste in top 3 instructori pe judet.

3. Scoala de soferi LA CODREANU SERVICII PUBLICE

  • Adresa: Str Albastrelelor nr 29A, Brasov

Scoala auto La Codreanu Servicii Publice se claseaza pe locul 3 in top scoli auto Brasov cu un procent de promovabilitate de 40.34%, cu 7 procente mai putin decat in anul 2014. Din 357 de doritori de permis care au ales serviciile acestei scoli si au sustinut examenul auto, 144 au fost declarati admisi.

Din colectivul de 7 instructori ai scolii auto nici unul nu a reusit sa se claseze in top instructori din Brasov in anul 2015.

Comentarii

  1. By Handra Francisc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV