Top scoli de soferi Botosani 2015

img
Home / Scoala de soferi Botosani / Top scoli de soferi Botosani 2015

Datorita competitiei acerbe care exista intre scolile de soferi din Botosani, doritorii de permis au un mare avantaj. Au optiunea de a alege scoala de soferi potrivita dintr-o varietate de oferte atractive, servicii de calitate, preturi accesibile si instructori devotati si competenti.

Scolile de top din Botosani ofera procente de promovabilitate de peste 65%, ceea ce se apropie de normalitatea catre care ar trebui sa tinteasca toate scolile de soferi din tara.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Botosani in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Bogdan Prest SRL

 • Adresa: Aleea Scolii nr 6, jud Botosani, Loc Botosani

Scoala de soferi Bogdan Prest SRL a inregistrat rezultate excelente si ofera pachete promotionale accesibile pentru toti viitorii posesori de permise. Aceasta scoala are procentul de promovabilitate cel mai bun din judet, 69,57%. Dintr-un total de 161 de elevi pregatiti care au sustinut examenul, 112 cursanti au fost declarati admisi.

Colectivul profesionist de 5 instructori ai scolii de soferi Bogdan Prest SRL are o vasta experienta in pregatirea viitorilor soferi in functie de categoria de permis dorita si nevoile fiecaruia in parte.

Doi instructori se fac remarcati in topul celor mai buni instructori din Botosani. Cea mai buna rata de promovabilitate din cadrul scolii de soferi o are Baciu Gheorghe, cu 56 de cursanti pregatiti dintre care 49 declarati admisi, ceea ce inseamna un procent de 87,5. Acesta este urmat indeaproape de Timofte Ovidiu Neculai, cu 51 de cursanti inscrisi, dintre care 42 declarati admisi, respectiv un procent de 82,35%.

2. Scoala de soferi Autovulcanizare SRL

 • Adresa: Bdul. Mihai Eminescu 15 B Jud. Botosani

Procentul de promovabilitate al scolii de soferi Autovulcanizare SRL este de 68,52% pe anul 2015, foarte aproape de principalii competitori din zona. In decursul anului 2015, din cei 540 de elevi pregatiti de catre cei 6 instructori, 370 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis. Totusi, din colectivul de 6 instructori pe care scoala de soferi ii pune la dispozitia cursantilor, nici unul nu a acumulat un procent de promovabilitate suficient de mare incat sa se situeze in topul celor mai buni 3 instructori din Botosani.

3. Scoala de soferi Apetrans SRL

 • Adresa: Str. Garii 4 Jud Botosani, Loc Botosani

Scoala de soferi Apetrans SRL se afla pe locul 3 in topul celor mai bune scoli de soferi din Botosani, din 298 de elevi inscrisi pregatiti de cei 6 instructori din cadrul scolii, 194 au trecut fara probleme examenul, rezultand intr-un procent de promovabilitate de 65,1%. Din cei 6 instructori care profeseaza in cadrul scolii, nici unul nu a avut rata de promovabilitate suficient de mare incat sa fie in topul celor mai buni 3 instructori din Botosani.

Salvează

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *