Top scoli de soferi Bistrita Nasaud 2014

img
Home / Scoala de soferi Bistrita Nasaud / Top scoli de soferi Bistrita Nasaud 2014

Doritorii de permis de conducere din judetul Bistrita Nasaud au toate motivele de incredere pentru ca aceasta zona din tara se claseaza peste medie in ceea ce priveste procentul de promovabilitate in top 3 scoli de soferi din judet.

Alegerea unei scoli de soferi in functie de procentul de cursanti pregatiti de aceasta care au obtinut permisul de conducere din prima incercare este cea mai sigura modalitate pentru un viitor sofer de a avea garantia ca face alegerea corecta.

Scolile de soferi din judetul Bistrita Nasaud trebuie sa tina pasul cu competitia si stacheta ridicata anual tot mai sus in ceea ce priveste procentul de promovabilitate.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bistrita Nasaud in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto Moto Rasca SRL

 • Str Zefirului nr 9, judet Bistrita-Nasaud

Scoala de soferi Auto Moto Rasca SRL se afla in topul scolilor de soferi din Bistrita Nasaud, cu un procent excelent de promovabilitate care ridica media pe intreg judetul, respectiv 79%. Cu acest procent de promovabilitate nu mai este nevoie de nici o recomandare, cei 173 din 219 cursanti care au promovat examenul pentru obtinerea permisului inca de la prima incercare sunt cartea de vizita a scolii de soferi.

Rata de succes a cursantilor scolii este influentata in primul rand de profesionalismul si dedicatia celor 4 instructori din cadrul scolii de soferi Auto Moto Rasca SRL. Nechifor Neculae este instructorul care se face remarcat atat ca numar de cursanti, respectiv 119, cat si ca numar de cursanti promovati, respectiv 97, pentru un procent record in topul celor mai bune scoli din judet – 81.51%.

2. Scoala de soferi Martura Express SRL

 • Str Viilor, nr 1, Bistrita, judet Bistrita Nasaud

Scoala de soferi Martura Express pentru categoriile B, C si CE de permis se remarca printre scolile de soferi din judetul Bistrita Nasaud printr-un procent de promovabilitate intrecut doar de scoala de top pe acest segment din zona. Aflata pe locul 2 in ceea ce priveste numarul de cursanti declarati admisi la examen, scoala de soferi Martura Express a pregatit 335 de cursanti in anul 2014, dintre care 182 au promovat examenul, respectiv 59.67%.

Profesionalismul colectivului, parcul auto excelent intretinut si dotarile salilor de curs se reflecta direct in nivelul de pregatire al elevilor acestei scoli. Dintre cei 3 instructori, Martura Gheorghe se face remarcat atat ca numar de cursanti pregatiti – 219, cat si ca procent de promovabilitate al acestora, 70.78%, respectiv 155 declarati admisi.

3. Scoala de soferi Larisa SRL

 • Nasaud, Str Bistritei nr 7/e, judet Bistrita Nasaud

Scoala de soferi Larisa SRL este o alta scoala de soferi de top din judetul Bistritia Nasaud care se face remarcata prin nivelul de promovabilitate peste media din aceasta zona a tarii. Profesionalismul colectivului si atentia cu care este tratat fiecare cursant in parte dar si calitatea materialelor didactice si a parcului auto afecteaza in mod direct aceasta rata de promovabilitate.
In materie de numar de viitori soferi pregatiti in anul 2014, scoala de soferi Larisa se afla pe locul trei in topul scolilor cu cea mai buna promovabilitate. Dintre cei 337 de cursanti, 182 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului de obtinerea a permisului, deci un procent de 54.01, al treilea pe judet.

Lari George este instructorul cu cea mai buna rata de promovabilitate dintre cei 9 instructori ai scolii, 70.37%, avand 57 de cursanti admisi din 81 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Bistrita Nasaud

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *