Top scoli de soferi Bacau 2014

img
Home / Scoala de soferi Bacau / Top scoli de soferi Bacau 2014

Pentru obtinerea permisului de conducere in judetul Bacau, viitorii soferi au la dispozitie o serie de scoli de soferi cu vasta experienta in domeniu, echipate si dotate modern in care intreaga echipa de instructori si profesori de legislatie este pregatita sa sprijine cursantii in vederea obtinerii rezultatelor optime la examen.

Numarul de scoli de soferi disponibile intr-un judet afecteaza in mod direct calitatea serviciilor prestate, mai multe scoli inseamna o competitie mai mare si, implicit, tarife mai mici dar servicii mai calitative. Scolile de top din Bacau dau un exemplu si incurajeaza toate institutiile acreditate de acest gen din zona sa tina pasul iar acest lucru inseamna mai multe optiuni de calitate pentru viitorii soferi amatori sau profesionisti.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bacau in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Aderent

 • Bloc 1, Calea Republicii 1, Bacau

Scoala de soferi Aderent, dedicata viitorilor soferi interesati de obtinerea categoriilor A si B de permis pune la dispozitia cursantilor un parc auto divers si excelent intretinut, cu autoturisme model Opel Astra, Dacia Logan, Dacia Solenza, Skoda Fabia sau Renault Symbol.

Scoala de soferi Aderent iese in evidenta printre scolile de soferi din judetul Bacau prin rata excelenta de promovabilitate a cursantilor pregatiti de colectivul profesionist de instructori si profesori de legislatie. Astfel, din cei 244 de cursanti pregatiti in anul 2014 care au sustinut examenul, 160 au fost declarati admisi pentru un procent de promovabilitate de 65.57%, cel mai bun din intreg judetul. Tot in topul din judet ca performanta se numara si cel mai bun instructor din colectivul de 6 instructori ai scolii de sofer Aderent din Bacau. Puscasu Iulian a pregatit pe parcursul anului 2014 80 de cursanti dintre care 59 au fost declarati admisi, pentru un procent excelent de promovabilitate de 73.75%

Cu 9 ani de experienta in domeniu si un numar tot mai mare de cursanti care trec pragul scolii pentru a deveni soferi bine instruiti pe drumurile din judet, Aderent este o scoala de soferi in continua evolutie unde accentul se pune pe calitatea serviciilor.

2. Scoala de soferi Imbold Trans SRL

 • Str. Rafinariei nr 27 Darmanesti, Bacau

Scoala de soferi pentru categoriile B, C, D si CE de permis din Bacau Imbold Trans SRL reuseste sa se mentina cu un pas in fata competitiei prin profesionalism si atentia cu care este tratata pregatirea fiecarui cursant in parte astfel incat succesul acestora sa se reflecte in imaginea scolii prin rata de promovare, cea mai importanta recomandare pentru o scoala de soferi. Pe anul 2015, scoala de soferi Imbold Trans SRL s-a clasat pe locul doi in topul celor mai bune scoli ca rata de promovabilitate pregatind in acelasi timp mai multi cursanti decat celelalte doua scoli din top 3 la un loc. Din cei 475 de cursanti care au trecut pragul scolii, 276 au fost considerati admisi la examenul pentru obtinerea permisului, deci un procent de promovabilitate de 58.11 %.

Colectivul de 6 instructori ai scolii se dedica total pregatirii cursantilor astfel incat aceasta rata de promovabilitate sa fie mentinuta si crescuta de la an la an. Cristea Paul este instructorul scolii Imbold Trans SRL din Bacau cu cei mai multi cursanti pe 2014, respectiv 340 dar si cea mai buna rata de promovabilitate, 68.82%, 234 de cursanti admisi in urma sustinerii examenului.

3. Scoala de soferi Texmen

 • Str. Nicu Enea, nr 54, Bacau

Scoala de soferi Texmen este una dintre scoliile de soferi de top din judetul Bacau care ofera cursuri atat pentru viitorii soferi amatori cat si pentru soferii profesionisti. Personalul calificate cu o vasta experienta in domeniul de specialitate asteapta cursantii interesati de obtinerea permisului pentru conducere pe categoriile B, C, CE sau D dar si cursuri de legislatie pentru categoria motoscutere A1. Cursurile pot fi platite in 3 rate, parcul auto este divers si excelent intretinut iar salile de pregatire sunt dotate modern.

Rata de promovabilitate ridicata este dovada dedicatiei si implicarii instructorilor si profesorilor de legislatie astfel incat cursantii scolii de soferi Texmen sa iasa perfect pregatiti de pe bancile scolii pentru a obtine permisul inca de la prima incercare. Astfel, din cele 177 de persoane care au urmat cursurile scolii pe parcursul anului 2014, sustinand apoi examenul pentru obtinerea permisului, 109 au fost declarate admise, un procent de promovabilitate de 61.58%, al doilea din judet. Dintre cei trei instructori ai scolii de soferi Texmen se face remarcat Bostan Danut, instructorul auto care detine recordul pe judet pentru 2014, din 129 cursanti pregatiti, 97 au fost declarati promovati, deci un procent de 75.19%

Nivelul de calitate al serviciilor este mentinut prin evaluarea periodica a intregului personal al scolii.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Bacau

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *