Top scoli de soferi Arges 2014

img
Home / Scoala de soferi Arges / Top scoli de soferi Arges 2014

Primul pas pentru obtinerea permisului de conducere este alegerea scolii de soferi potrivite. Pentru fiecare sofer in parte, perioada de pregatire defineste comportamentul pe mai tarziu in trafic deci este extrem de important ca scoala si instructorul ales sa dea dovada de profesionalism si sa se dedice pregatirii temeinice a cursantilor, in mod special pe subiectul conduitei preventive.

Viitorii soferi care doresc sa obtina permisul de conducere in judetul Arges au sansa de a avea la dispozitie o serie de scoli de soferi cu adevarat profesioniste. Numarul de scoli de calitate dintr-un judet afecteaza in mod direct comportamentul participantilor la trafic din judetul respectiv dar si pretul si calitatea serviciilor oferite de fiecare scoala in parte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Arges in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de conducatori auto din SMMMSFT Basarab I

Scoala de conducatori auto din SMMSFT Basarab I este una dintre scolile de soferi din Arges care ofera servicii de calitate pregatindu-si cursantii astfel incat acestia sa aiba cele mai mari sanse la promovarea examenului teoretic pentru obtinerea permisului inca de la prima incercare.

Viitorii soferi din judetul Arges pot apela cu maximul de incredere la aceasta scoala de soferi care detine recordul ca procent de promovabilitate pe judet, respectiv 70.59 %. In anul 2014, din cei 51 de soferi pregatiti de personalul scolii de conducatori din SMMMSFT Basarab I care au sustinut examenul, 36 l-au promovat fara probleme.

Recordurile inregistrate de aceasta scola de soferi nu se opresc aici, fiind reflectate si in performanta instructorului de top dintre cei 7 angajati ai scolii. Matei Ilie Iulian a reusit performanta unui procent de promovabilitate de 100%, din cei 7 cursanti pregatiti care au sustinut examenul, toti l-au promovat cu succes.

2. Scoala de soferi Fai Drive Electronique

 • Strada 1 Decembrie 1918 nr 1, Curtea de Arges, jud Arges

Scoala de soferi Fai Drive Electronique pregateste soferii din judet pentru obtinerea categoriilor de permis B, C, CE sau D dar ofera in acelasi timp si cursuri pentru atestate soferi profesionsti. Serviciile complete ale scolii de soferi Fai Drive sunt bazate pe experienta, dedicatia si pasiunea intregului colectiv pentru excelenta in domeniu.

Dovada calitatii serviciilor este faptul ca scoala se afla pe numarul 2 ca rata de promovabilitate in intreg judetul, din 151 de cursanti care au sustinut examenul pentru permis, 81 fiind declarati admisi, intr-un procent de 53.64%.

Succesul cursantilor unei scoli de soferi este rezultatul crearii unui mediu propice de lucru si a interesului si strategiilor de predare pe care profesorii de legislatie si instructorii profesionisti le aplica pentru cele mai bune rezultate. Dintre cei 6 instructori ai scoli, Olteanu Ilie Bogdan se face remarcat cu cel mai bun procent de promovabilitate 66.67%, respectiv 22 de cursanti admisi din 33 pregatiti.

3. Leo School Best SRL

 • Strada Prundu Mic, nr 13, Pitesti, judetul Arges

Doritorii de obtinerea permisului de conducere din Pitesi si imprejurimi, judetul Arges pot opta pentru scoala de soferi Leo School Best SRL, o scoala de soferi cu experienta care trateaza intregul proces de pregatire al viitorilor soferi cu toata seriozitatea. Valoarea unei scoli de soferi se masoara cel mai corect in procentul de promovabilitate si numarul de cursanti pregatiti anual.

Scoala de soferi Leo School Best SRL se afla cu mult peste media din judet in ceea ce priveste numarul de cursanti, inregistrand 489 de elevi care la incheierea cursurilor au sustinut examenul pentru permis, dintre care 276 au fost admisi, procentul de promovabilitate fiind de 49,08%, al treilea cel mai ridicat din judet.

Instructorii cu experienta ai scolii se dedica pregatirii cat mai riguroase a fiecarui cursant in parte. Din cei 15 instructori angajati ai scolii, Pletea Constantin Valentin a reusit cel mai bun procent de promovabilitate, 62.69%, din 134 de cursanti, 84 au fost declarati admisi dupa sustinerea examenului pentru permis.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Arges.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *