Top scoli de soferi Arad 2014

img
Home / Scoala de soferi Arad / Top scoli de soferi Arad 2014

Viitorii soferi interesati de cele mai bune optiuni de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere in judetul Arad au la dispozitie un numar de scoli de soferi cu adevarat competitive care ridica nivelul de performanta pentru intreaga zona.

Alegerea scolii de soferi potrivite este unul dintre cele mai importante aspecte in pregatirea unui viitor sofer. Aceleasi ore de curs realizate in conditii diferite, cu instructori mai putin pregatiti sau in cadrul unor scoli care nu dispun de materiale didactice performante pot avea rezultate complet diferite de la caz la caz. Succesul in promovarea examenului pentru obtinerea carnetului de conducere inca de la prima incercare este influentat direct de calitatea si profesionalismul scolii de soferi alese, din acest motiv recomandam un top al celor mai populare scoli de soferi din judetul Arad.

scoala de soferi

Oricare dintre aceste optiuni vine cu garantia dedicatiei pentru pregatirea temeinica a fiecarui viitor sofer in parte astfel incat acestia sa isi atinga scopul inca de la prima incercare, iar scolile sa isi mentina procesul de promovabilitate cat mai ridicat.

Topul scolilor de soferi din Arad in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Carmen XL 99

 • Bulevardul General Dragalina, Arad

Scoala de soferi Carmen XL 99 este o scoala de soferi cu peste 15 ani experienta dedicata pregatirii unor viitori participanti la trafic increzatori, bine instruiti in ceea ce priveste conduita preventiva si comportamentul civilizat. Gradul de promovabilitate de la prima incercare de obtinere a permisului este unul dintre cele mai ridicate din judet, iar aceasta este singura si cea mai importanta recomandare de care personalul profesionist al scolii are nevoie. Din 265 de cursanti examinati pentru obtinerea permisului de conducere, 135 au fost considerati admisi, deci un procent de 50.94%, cel mai mare din judet pe anul 2014.

Cursantii care se inscriu la cursurile oferite de scoala de soferi Carmen XL au garantia ca vor lucra doar cu profesori si instructori auto cu vasta experienta in domeniu, pregatiti sa ii sustina in obtinerea permisului de conducere inca de la prima incercare. Petcut Mihai Sorin, instructorul cu cea mai mare rata de promovabilitate din personalul de 4 instructori ai scolii a pregatit in anul 2014 un numar de 145 de viitori soferi dintre care 93 au obtinut permisul, rata de promovabilitate fiind de 64.14%, cea mai buna dintre instructorii acestei scoli.

2. Scoala de soferi Sc Verbita SRL

 • Calea Aurel Vlaicu nr 282/1, Arad

Scoala de soferi Verbita infiintata in anul 2005 ofera unele dintre cele mai calitative servicii din judet pentru persoanele interesate de obtinerea carnetului pe categoriile A, B, C, CE sau D. Metodele de instruire moderne si sala de curs mobilata si dotata dupa cele mai inalte standarde, prevazuta cu computere cu monitoare touch screen pentru simularea examenului teoretic pentru obtinerea permisului se reflecta in nivelul de pregatire al elevilor acestei scoli de soferi. Aflata pe locul 2 ca rata de promovabilitate a scolilor de soferi din Arad, in anul 2014 scoala Verbita a pregatit 191 de cursanti care au sustinut examenul pentru permis, dintre care 90 au fost declarati admisi, reprezentand un procent de 47.12%.

Elevii scolii au la dispozitie un parc auto modern, bine intretinut, dotat cu automobile Dacia pentru categoria B, motocicleta Yamaha pentru categoria A, camion IVECO EURO 3 pentru categoria C si autobuz Mercedes pentru categoria D. Dintre cei 3 instructori ai scolii cele mai bune rezultate pe anul 2014 le-a inregistrat Matiut Leontin care a pregatit 113 elevi ce au sustinut examenul, cu un numar de 62 admisi, pentru un procent de promovabilitate peste media scolii si a judetului de 54.87%.

3. Scoala de soferi Podoaba

 • Calea Victoriei Nr 34, Arad

Scoala de soferi pentru categoriile B, C si CE din Arad, Podoaba este una dintre cele mai longevive scoli de soferi din judet, fiind infiintata in anul 1991. In aproape un sfert de deceniu de activitate, personalul profesionist si dedicat al scolii a pregatit peste 15.000 de cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere si se poate lauda cu un procent de promovabilitate excelent, mentinut constat in topul scolilor din judet. In 2014, scoala de soferi Podoaba din Arad a pregatit 126 de soferi dintre care 58 au obtinut permisul de conducere. Procesul de promovabilitate de 46.03% este al treilea in topul pe judet.

Anii de experienta au insemnat pentru scoala de soferi Podoaba o evolutie constanta in cursa pentru a fi mereu cu un pas inaintea competitiei mereu in crestere in ultima perioada. Pentru a oferi cursantilor cele mai bune conditii de studiu, instructorii, profesorii si psihopedagogii scolii de soferi Podoaba se dedica in totalitate, tratand fiecare student in parte diferit in functie de ritmul sau de studiu si garantand o pregatire de exceptie pentru cele mai bune sanse la obtinerea permisului de conducere inca de la prima incercare. Savu Ionel Simion, instructorul cu cele mai bune rezultate dintre cei 4 angajati ai scolii de soferi Podoaba demonstreaza aceste afirmatii cu un procent de promovabilitate de 56.9%, peste media in judet. Dintre cei 58 de viitori soferi pregatiti de Savu Ionel Simion in 2014, 33 au fost admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Arad.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *