Top scoli de soferi Mures 2015

img
Home / Scoala de soferi Mures / Top scoli de soferi Mures 2015

Scolile de soferi din Maramures se pot mandri cu procente de promovabilitate de peste 55%.

Pentru a obtine permisul din prima incercare, viitorii soferi trebuie sa isi aleaga o scoala care sa le garanteze o pregatire la nivel inalt, iar din acest punct de vedere, un criteriu foarte important in alegerea scolii de soferi este rata de promovabilitate.

Aceasta arata calitatea serviciilor oferite, performantele, profesionalismul si seriozitatea instructorilor si al intregului colectiv. Cea mai inspirata alegere este acea care se bazeaza pe statistici.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Mures in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Cambus SA

 • Adresa: Str Baratilor, nr 8, Sighisoara, judetul Mures

Scoala de soferi Cambus SA a inregistrat in anul 2015 un procent de promovabilitate de 67,1% astfel repetand prestatia din anul 2014 si ocupand primul loc in acest top. Cei patru instructori care profeseaza in cadrul acestei scoli de soferi au pregatit 155 de elevi din care 104 au fost declarati admisi la examenul oficial. Din cei patru instructori, Chiciudean Ioan s-a facut remarcat prin procentul de promovabilitate si anume 80,58%, procent care l-a ajutat sa se claseze pe ultimul loc in topul celor mai buni trei instructori din Mures.

2. Scoala de soferi Abc Auto Srl

 • Adresa: str. 1 Decembrie 1918 34 Loc. Tarnaveni, Judetul Mures

Scoala de soferi Abc Auto SRL a avut in anul 2015 un numar de 176 cursanti, 117 au promovat examenul astfel rezulta o rata de promovabilitate de 66,48%. Din cei 5 instructori auto care pregatesc viitori soferi in cadrul scolii nici unul nu a avut un procent de promovabilitate suficient de mare pentru a se incadra in topul celor mai buni trei instructori din judet.

3. Scoala de soferi Rolimaan Com SRL

 • Adresa: Str Libertatii nr 110, Targu Mures, judetul Mures

Cu un numar total de 556 cursanti pregatiti in decursul anului 2015, din care 324 au fost declarati admisi la examen, scoala de soferi Rolimaan Com SRL din Mures a avut o rata de promovabilitate de 58,27%. Procentul de promovabilitate al scolii a ramas identic cu cel din anul precedent, desi clasarea a fost mai slaba cu o pozitie in anul curent. Din cei 12 instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul scolii de soferi Rolimaan Com SRL nici unul nu a avut un procent de promovabilitate suficient de bun pentru a se clasa in topul celor mai buni trei instructori din Mures.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *