Top scoli de soferi Mehedinti 2015

img
Home / Scoala de soferi Mehedinti / Top scoli de soferi Mehedinti 2015

In judetul Mehedinti exista o varietate larga de scoli de soferi, astfel doritorii de permis pot cerceta mai bine piata inainte de a se inscrie la o scoala de soferi.

In conditiile in care la nivel de tara rata de promovabilitate a ajuns sa doboare recorduri negative ingrijoratoare, este cu atat mai important ca doritorii de permis sa aleaga prestatorii de servicii in functie de competenta acestora. Cea mai buna modalitate de a determina nivelul de competenta al unei scoli de soferi sau al unui instructor auto este verificarea ratei de promovabilitate.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Mehedinti in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi School Auto Giva SRL

 • Adresa: Str. Cantemir 8 C, Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti

Scoala de soferi School Auto Giva SRL a realizat un procentaj de promovabilitate de 49,05% in anul 2015 si astfel se mentine pe primul loc in acest top pentru doi ani la rand. Cei trei instructori din cadrul scolii au pregatit un numar de 210 elevi din care 103 au fost declarati admisi la examenul oficial. Din pacate insa nici unul dintre instructori nu a avut un procent de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni 3 instructori auto din Mehedinti.

2. Scoala de soferi Pilot 2000 SRL

 • Adresa: Str Cicero, nr 39, Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Scoala de soferi Pilot 2000 SRL este una dintre cele mai mari scoli de soferi atat la nivel judetean cat si la nivel national. In anul 2015 au trecut pragul acestei scoli 2055 de elevi din care 978 au trecut examenul cu brio, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 47,59%. Din cei 41 de instructori care pregatesc doritori de permis in cadrul aceste scoli s-a facut remarcat Bobeiche Cornel cu 181 de cursanti dintre 115 au fost declarati admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 63,54%. Aceasta rata de promovabilitate i-a asigurat instructorului Bobeiche Cornel locul 2 in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

3. Scoala de soferi Titi Trans Auto SRL

 • Adresa: B-dul. Tudor Vladimirescu 130, Loc. Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinti

In anul 2015 scoala de soferi Titi Trans SRL a inregistrat un procent de promovabilitate de 42,93%. Nu mai putin de 771 de cursanti au fost pregatiti de cei 22 de instructori din cadrul scolii, iar 331 au luat examenul oficial. Din cei 22 de instructori ai scolii, unul singur s-a facut remarcat si anume Meuta Constantin. Acesta a pregatit 90 de elevi, 57 au fost declarati admisi la examen, rezulta un procent de promovabilitate de 63,33%, procent care l-a ajutat sa se claseze pe ultimul loc in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *