Top scoli de soferi Maramures 2015

img
Home / Scoala de soferi Maramures / Top scoli de soferi Maramures 2015

Avand in vedere numarul mic de cursanti al scolilor de soferi din Maramures, instructorii beneficiaza de libertate si astfel pot pune accent pe pregatirea fiecarui elev in parte, acest lucru fiind un mare avantaj pentru viitorii soferi. Pentru viitorii soferi amatori sau profesionisti este foarte important sa isi aleaga scoala de soferi potrivita nevoilor lor, cu garantia calitatii serviciilor pentru care platesc.

Astfel, cel mai important factor in alegerea unei scoli de soferi este rata de promovabilitate, aceasta vorbeste de la sine despre calitatea serviciilor oferite datorita influentei directe pe care o are asupra nivelului de experienta si profesionalismul instructorilor auto din cadrul scolii de soferi.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Maramures in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Autoticu SRL

 • Adresa: Baia Mare, str. Crisului, Nr. 8, jud. Maramures

Scoala de soferi Autoticu SRL se face remarcata prin rata de promovabilitate de 59,81%, rata care o claseaza pe primul loc in acest top. In anul 2015 un numar de 214 cursanti au trecut pragul scolii din care 128 au fost declarati admisi la examenul oficial. In cadrul scolii activeaza un numar de 11 instructori, dintre care se face remarcat Pop Andrei Ticu care in anul 2015 a instruit 122 de elevi cu 87 declarati admisi, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 71,31%. Pop Andrei se claseaza pe locul 2 in topul celor mai buni trei instructori din Maramures.

2. Scoala de soferi Rom Auto Sabou SRL

 • Adresa: Str. Baii 28 Jud. Maramures, Loc. Seini

In anul 2015 scoala de soferi Rom Auto Sabou SRL a inregistrat o rata de promovabilitate de 56,86%. Cei doi instructori din cadrul scolii au pregatit 51 de cursanti, 29 au fost declarati admisi la examenul oficial. Niciunul dintre cei doi instructori ai scolii nu a avut un procent de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judet.

3. Scoala de soferi Strategic Impex SRL

 • Adresa: Str. C. D. Gherea 60 Jud. Maramures, Loc. Sighetu Marmatiei

Strategic Impex SRL a inregistrat in anul 2015 un numar de 320 de cursanti, dintre care 181 au fost declarati admisi la examen, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 56,56%. Din cei 9 instructori care profeseaza in cadrul scolii, nici unul nu a avut rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni 3 instructori din Maramures.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *