Top scoli de soferi Ilfov 2015

img
Home / Scoala de soferi Ilfov / Top scoli de soferi Ilfov 2015

Judetul Ilfov iese in evidenta fata de celelalte judete prin numarul mare de scoli auto care deservesc inclusiv capitala. Procentul mediu de promovabilitate inregistrat in acest judet este ceva mai mare decat in Capitala, iar doritorii de permis au o lista lunga de unde pot alege serviciile unor scoli de soferi de top.

La nivel de tara rata de promovabilitate inregistreaza recorduri negative ingrijoratoare, determinand ca rezultate de altfel considerate mediocre sa devina rezultate de top.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Ilfov in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi ABC Tactic SRL

 • Adresa: Sos. De Centura 55 Jud. Ilfov, Loc. Chiajna

Scoala de soferi ABC Tactic SRL este nou intrata in topul celor mai bune scoli auto din Ilfov si se claseaza direct in top. Cu un numar total de 548 de elevi instruiti dintre care 233 au fost considerati admisi, inregistreaza un procent de promovabilitate de 42.52%.

Din colectivul de 17 instructori, Stan Grigorasi detine recordul pentru performanta si se claseaza in topul celor mai buni instructori din judet pe locul 2. Numarul elevilor pregatiti de acest instructor este de 33 dintre care 23 au trecut examenul auto fara nici un fel de dificultati. Procentul de promovabilitate al cursantilor declarati admisi care au invatat sa conduca cu ajutorul instructorului Stan Grigorasi atinge cifra de 69.7%.

2. Scoala de soferi Samtradi New SRL

 • Adresa: Mogosoaia, Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 56, Ilfov

Spre deosebire de 2014, scoala de soferi Samtradi New urca o pozitie in clasamentul celor mai bune scoli de soferi din 2015.

Procentul de promovabilitate al scolii este de 42.04% cu 4.63 procente mai putin decat in 2014. Numarul total de cursanti inscrisi in anul 2015 a atins numarul de 245 de elevi dintre care 103 au fost declarati admisi. Din colectivul de 7 instructori, Mezdrea Andrei Razvan se mentine si in 2015 in topul celor mai buni instructori cu o rata de promovabilitate de 81.63%. Din totalul de 49 de elevi instruiti, 40 au luat permisul din prima incercare.

3. Scoala de soferi Iri Impex SRL

 • Adresa: Str. Gen. David Praporgescu 2 Jud. Ilfov, Loc. Rosu

Nou intrata in top, scoala de soferi Iri Impex SRL se claseaza pe cea de-a treia pozitie. Cu un total de 243 de elevi pregatiti si 181 declarati admisi Iri Impex SRL cumuleaza un procent de promovabilitate de 39.51%.

Din totalul de 12 instructori ai scolii nici unul nu s-a clasificat in topul celor mai buni instructori din judetul Ilfov.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *