Top scoli de soferi Ialomita 2015

img
Home / Scoala de soferi Ialomita / Top scoli de soferi Ialomita 2015
/
18 Views

Scolile de soferi din Ialomita ies in evidenta in primul rand printr-un procent de promovabilitate usor peste media pe tara si un numar impresionant de cursanti pregatiti.

Doritorii de permis din aceasta zona a tarii au posibilitatea de a alege serviciile unor scoli de soferi din top 3 cele mai bune scoli pe judet si sa devina conducatori auto responsabili si bine pregatiti.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Ialomita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi 3 PPP SRL

  • Adresa: Sos Amara nr 19, Slobozia, judetul Ialomita

Scoala de soferi 3 PPP SRL se mentine in topul celor mai bune 3 scoli auto din Ialomita pe prima pozitie si in anul 2015, an in care rata de promovabilitate a atins un procent de 51.91% inregistrand o mica crestere fata de anul precedent cand 3 PPP SRL cumulase un total de 49.92%. 655 de elevi au fost inscrisi la cursurile scolii dintre care 340 de doritori de permis au trecut examenul oficial auto din prima incercare.

Din colectivul de 15 instructori Maciuca Ion detine recordul pentru cea mai buna rata de promovabilitate, 88.24% si se claseaza pe locul 2 in topul celor mai buni instructori auto 2015 din judetul Ialomita. Instructorul a pregatit un total de 34 de elevi dintre care 30 au fost declarati admisi.

2. Scoala de soferi Marid SRL

  • Adresa: Str Promenadei, nr 4, Fetesti, judetul Ialomita

Urcand o pozitie in topul scolilor din Ialomita, Marid SRL este o inca o optiune cu rezultate peste medie pentru doritorii de permis din acest judet. Din totalul de 593 de cursanti un numar de 307 au fost declarati admisi la examenul de permis in 2015 cumuland un procent de promovabilitate de 51.77%. Se inregistreaza o mica crestere de 5.02 procente fata de anul 2014 cand scoala auto Marid SRL pregatise un total de 539 de cursanti dintre care 252 declarati admisi. Din colectivul de 11 instructor nici unul nu se regaseste in top 3 cei mai buni instructori din judetul Ialomita.

3. Scoala de soferi Gen Auto Plus SRL

  • Adresa: str. Banatenilor – C. Fetesti, Jud Ialomita

Proaspat intrata in clasament, scoala de soferi Gen Auto Plus SRL inregistreaza in anul 2015 un procent de promovabilitate de 50%. Din totalul de 18 elevi care au urmat cursurile oferite de aceasta scoala, 9 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului auto.

Din colectivul de 3 instructori nici unul nu s-a facut remarcat in top 3 cei mai buni instructori pe judet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *