Top scoli de soferi Hunedoara 2015

img
Home / Scoala de soferi Hunedoara / Top scoli de soferi Hunedoara 2015

In judetul Hunedoara situatia ratei de promovabilitate nu este tocmai imbucuratoare in anul 2015. Desi procentul scolilor aflate in top 3 cele mai bune scoli de soferi din Hunedoara este peste situatia altor judete, totalul procentului de promovabilitate nu se ridica foarte mult peste medie. Acest lucru inseamna ca in judetul Hunedoara exista multi prestatori de servicii auto care au rezultate slabe si foarte slabe in ceea ce priveste promovabilitatea cursantilor.

Cu toate acestea, doritorii de permis din acest judet pot alege sa urmeze cursurile uneia dintre scolile de soferi din top 3 care ofera servicii de calitate si dau rezultate excelente.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Hunedoara in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Didirut 14 SRL

 • Adresa: Str Prutului, incinta Scolii Generale nr 12

Scoala de soferi Didirut 14 se claseaza in anul 2015 pe primul loc in top, urcand o pozitie fata de clasamentul din anul 2014. Cu un procent de promovabilitate excelent de 72.75% Didirut inregistreaza o mica crestere fata de anul 2014 cand procentul de promovabilitate al cursantilor a fost de 71.55%. Din totalul de 367 de elevi pregatiti in urma cursurilor pentru obtinerea permisului, 267 au fost declarati admisi insa din colectivul total de 7 instructori nici unul nu s-a clasat in top 3 instructori auto pe judetul Hunedoara.

2. Scoala de soferi Auto Profesional Drive SRL

 • Adresa: Str Carbunelui Nr 2, Petrosani, judetul Hunedoara

Scoala de soferi Auto Profesional Drive scade o pozitie in clasament fata de anul 2014. Cu un procent total de promovabilitate de 69.32% se claseaza pe cea de-a doua pozitie in top 3 cele mai bune scoli de soferi din Hunedoara. Procentul inregistrat in 2015 scade dramatic fata de cel din 2014 cand scoala auto inregistra un total de 80.47 %.

Colectivul de 3 instructori a reusit sa formeze un total de 176 posibili viitori soferi, dintre care 122 au trecut cu brio examenul de obtinere a carnetului de conducere.

3. Scoala de soferi Polverea Trans SRL

 • Adresa: 143 Jud. Hunedoara, Loc. Bucuresci

Scoala de soferi Polverea Trans SRL se mentine pe aceeasi pozitie a clasamentului ca si in 2014. Cu toate acestea numarul total de cursanti pregatiti creste cu mult fata de anul 2014 si mai exact in 2015 scoala a inregistrat un total de 279 de elevi fata de 28. Procentul de promovabilitate este si el in crestere cu un total de 4.13%, astfel, in 2015 Polverea Trans SRL are un procent de 68.46%. Acest lucru subliniaza faptul ca desi numarul elevilor a crescut considerabil calitatea serviciilor si atentia acordata formarii acestora este in continuare mentinuta la standarde de top.

Din colectivul de 7 instructori auto, Boc Florin Cristian detine recordul la procent de promovabilitate cu un total de 83.67%. Acesta a pregatit 98 de doritori de permis dintre care 82 si-au atins cu succes scopul propus.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *