Top scoli de soferi Harghita 2015

img
Home / Scoala de soferi Harghita / Top scoli de soferi Harghita 2015

In judetul Harghita, numarul de cursanti care cauta serviciile scolilor de soferi este in continua creste fata de anii precedenti.

Doritorii de permis din Harghita pot alege serviciile unor scoli auto care se claseaza in topul celor mai bune scoli din judet in functie de rata de promovabilitate.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Harghita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Alfa Volan Trans SRL

 • Adresa: Str Marton Aron, nr 20C, Gheorgheni, judetul Harghita

Scoala de soferi Alfa Volan Trans SRL se situeaza in topul clasamentului cu o rata de promovabilitate de 45.13%. In anul 2015 un numar total de 421 de doritori de permis s-au inscris la cursurile scolii Volantrans Total SRL, dintre acestia, 190 de elevi au fost considerati admisi in urma sustinerii examenului auto. Din colectivul de 7 instructori, Madarasz Karoly se face remarcat si detine recordul pentru cel mai bun procent de promovabilitate clasandu-se pe locul 2 in topul celor mai buni instructori auto din Harghita. Procentul de promovabilitate al acestuia a fost de 62.6% cu un total de 131 de cursanti inscrisi dintre care 82 au obtinut cu succes permisul auto.

2. Scoala de soferi Volantrans Total SRL

 • Adresa: Str Marton Aron, nr 20C, Gheorgheni, judetul Harghita

Scoala de soferi Volantrans Total SRL a inregistrat in anul 2015 un total de 20 de elevi inscrisi la cursurile pentru obtinerea carnetului de soferi dintre care 9 au trecut cu brio examenul oficial. Procentul de promovabilitate al scolii este de 45%, iar din colectivul de 8 instructori care profeseaza in cadrul scolii auto nici unul nu s-a clasat in top 3 instructori din judetul Harghita.

3. Balo Vjaneugen Persoana Fizica Autorizata

 • Adresa: Aleea Primaverii, Nr 4, Ap 20, Odorheiu Secuiesc, Harghita

Balo Vjaneugen Persoana Fizica Autorizata se claseaza pe locul 3 in topul celor mai buni prestatori de servicii in vederea obtinerii carnetului de conducere. In anul 2015 instructorul auto a avut un numar total de 26 de cursanti dintre care 11 au luat examenul pentru permis din prima incercare.

Salvează

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *