Top scoli de soferi Gorj 2015

img
Home / Scoala de soferi Gorj / Top scoli de soferi Gorj 2015

In ultimii ani numarul scolilor de soferi si al instructorilor auto este in usoara crestere in zone din tara precum judetul Gorj. Pentru doritorii de permis din aceste zone, un numar mai mare de optiuni inseamna mai multe sanse de a alege prestatorul de servicii in functie de performantele acestora.

Alegerea scolii si instructorului potrivit este unul dintre cei mai importanti pasi in procesul complex pentru obtinerea permisului.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Gorj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Spider Com SRL

 • Adresa: Str Ecaterina Teodoroiu, ne 7, Targu Jiu

Scoala de soferi Spider COM demonstreaza ca si performantele unei scoli de soferi se pot imbunatati considerabil de la un an la altul. Aflata pe locul 3 in topul celor mai bune scoli din judet in anul 2014, in 2015 aceasta conduce clasamentul cu un procent de promovabilitate de 54.55%.

Cei 16 instructori ai scolii au pregatit 682 de cursanti, dintre care 372 au fost declarati admisi la examen. Bogdan Petre Cosmin a fost cel mai eficient instructor cu 86 de elevi si 58 declarati admisi, respectiv o rata de promovabilitate de 78.26% si locul 3 in topul pe judet.

2. Scoala de soferi Succes Nic Com SRL

 • Adresa: Str Unirii nr 120, Targu Jiu, judetul Gorj

Scoala de soferi Succes Nic Com SRL are o prezenta sustinuta in topul celor mai eficiente scoli de soferi din judetul Gorj insa scade o pozitie in clasament fata de anul 2014 cand s-a aflat pe locul 1.
In anul 2015, Succes Nic Com a inregistrat un procent de promovabilitate de 53.99%, mai mic cu 3 procente fata de cel din anul 2014. Cei 6 instructori ai scolii au pregatit 163 de doritori de permis dintre care 88 au devenit soferi.

Tiutiu Nicolae este instructorul scolii care se face remarcat in topul celor mai buni instructori din Gorj clasandu-se pe locul 2 cu 23 de elevi dintre care 18 au obtinut permisul, respectiv un procent de 78.26%.

3. Scoala de soferi Copilot Auto SRL

 • Adresa: Str Progresului, nr 30, Gorj

Scoala de soferi Copilot Auto scade un loc in topul celor mai bune scoli de soferi din Gorj, ajungand pe locul 3 in anul 2015, fata de locul 2 ocupat anul precedent. Cu toate acestea, rata de promovabilitate este in usoara crestere, respectiv 46.37% fata de 46.18% in anul 2014.

Colectivul de 18 instructori au pregatit un numar impresionant de elevi – 977 dintre care 453 au obtinut permisul de conducere.

Cioclei Dan Ervil este cel mai bun instructor al scolii si cel mai bun instructor auto din judet, cu 138 de elevi dintre care 111 declarati admisi la examen, respectiv un procent de promovabilitate excelent de 80.43%.

Salvează

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *