Top scoli de soferi Dolj 2015

img
Home / Scoala de soferi Dolj / Top scoli de soferi Dolj 2015

Judetul Dolj se numara printre putinele judete din tara care anual contrazic recordurile negative inregistrate in multe zone din tara.

Cu o rata de promovabilitate mult peste medie si un numar de scoli de soferi cu rezultate bune din care doritorii de permis pot alege, judetul Dolj produce in continuare soferi responsabili si bine pregatiti in trafic.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Dolj in functie de rata de promovabilitate

1. Puca Dumitru

 • Adresa: Str. Bariera Vîlci, Craiova, Dolj

Instructorul auto Puca Dumitru se afla pe locul 1 printre prestatorii de servicii de acest gen din judetul Dolj. In anul 2015, instructorul independent Puca Dumitru a pregatit 55 de cursanti, dintre care 40 au fost declarati admisi, respectiv 72.73%. Procentul excelent de promovabilitate depaseste pe cel a scolilor cu mai multi instructori din judet.

2. Maliovski Dan

 • Adresa: Strada Sararilor 4 Craiova, Dolj

Pe locul 2 in topul celor mai buni prestatori de servicii pentru pregatirea viitorilor soferi din judetul Dolj se afla tot un instructor independent, Maliovski Dan. Acesta are un procent de promovabilitate de 66.04%, din 53 de elevi pregatiti, 35 au obtinut permisul de la prima incercare.

3. Scoala de soferi Drivetest Liviu Bana SRL

 • Adresa: Str. Lalelelor Nr 3B, Craiova, Dolj

Scoala de soferi Drivetest Liviu Bana SRL isi mentine pozitia in top 3 cele mai bune scoli de soferi din Dolj si in anul 2015. Una dintre scolile destul de mari din aceasta zona, Drivetest Liviu Bana reuseste sa mentina un procent de promovabilitate cu mult peste media pe judet si pe tara. In anul 2015 scoala a pregatit 532 de cursanti dintre care 345 au obtinut permisul, respectiv un procent de 64.85% fata de 59.66% in anul 2014.

Niciunul dintre instructorii scolii nu reuseste sa se faca remarcat in topul celor mai buni instructori auto din judetul Dolj.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *