Top scoli de soferi din Calarasi 2015

img
Home / Scoala de soferi Calarasi / Top scoli de soferi din Calarasi 2015

In judetul Calarasi exista o oferta bogata in ceea ce priveste scolile de soferi si instructorii capabili sa ofere rezultate bune in privinta procentului de promovabilitate la examenul auto.

Totusi, viitorii posesori de permise nu trebuie sa aleaga in graba, ideal este sa consulte piata si sa gaseasca scoala de soferi cu procentul de promovabilitate cel mai mare dar si cu cele mai atragatoare oferte.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Calarasi in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Auto BBB SRL

Anul 2015 a fost un an plin de reusite pentru aceasta scoala de soferi din judetul Calarasi. Procentul de promovabilitate vorbeste de la sine in ceea ce priveste dedicarea si profesionalismul colectivului.

Din 298 de cursanti inscrisi, 191 au trecut examenul oficial, ceea ce inseamna un procent de 64,09%. In cadrul scolii activeaza un numar de 3 instructori dintre care Boicea Stelian s-a facut remarcat prin ocuparea primului loc in topul celor mai buni 3 instructori din judet. Din 168 de elevi pregatiti de acesta, 136 au luat examenul, respectiv un procent de promovabilitate de 80,95%.

2. Scoala de soferi Valmar Autotrans SRL

 • Adresa: Str Constructiilor 8 B, judet Calarasi

Scoala de soferi Valmar Autotrans SRL are un colectiv de 5 instructori cu o vasta experienta in domeniu. In anul 2015 aceasta scoala a inregistrat un numar de 247 elevi inscrisi din care 147 au fost declarati admisi la examen, rezultand un procent de promovabilitate de 59.51%. Instructorul auto Mirea George s-a clasat pe locul 3 in top cei mai buni instructori din judet cu 34 de elevi pregatiti dintre care 25 au luat examenul oficial.

3. Scoala de soferi Transdanubius SA

 • Adresa: Soseaua Calarasi nr 2, Oltenita, judetul Calarasi

Spre deosebire de anul trecut cand ocupa primul loc in acest clasament cu un procent de promovabilitate de 66,27%, scoala de soferi Transdanubius SA nu a reusit aceeasi performanta si in anul 2015. Cei 2 instructori care profeseaza in cadrul scolii au avut o rata de promovabilitate de 51,52%, din 99 de cursanti pregatiti doar 51 au trecut examenul auto. Unul din cei doi instructori, Radu Gheorghe s-a clasat pe locul 2 in topul celor mai buni 3 instructori din judet cu un procent de promovabilitate de 77,78%, din 45 de elevi examinati 35 au luat examenul cu brio.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *