Top scoli de soferi Cluj 2015

img
Home / Scoala de soferi Cluj / Top scoli de soferi Cluj 2015

Numarul ridicat de scoli de soferi din Cluj este un avantaj pentru viitorii posesori de permis. Doritorii de carnet nu sunt constransi sa accepte o scoala care nu ofera toate avantajele necesare obtinerii permisului din prima incercare.

Competitia dintre scolile auto este un plus pentru viitorii cursanti datorita faptului ca acestea vor incerca pe cat de mult posibil sa ofere servicii de top pentru a atrage atentia celor interesati si pentru a se clasa deasupra competitiei. Cel mai important criteriu in alegerea unei scoli de soferi este procentul de promovabilitate care influenteaza direct sansele de a promova examenul din prima pentru viitorii soferi.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Cluj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi AMD Auto SRL

 • Adresa: Str 1 Decembrie 1918, nr 20, Gherla, judetul Cluj

Scoala de soferi AMD Auto SRL a urcat in topul celor mai bune scoli de soferi din Cluj 2015. Aceasta se poate lauda cu dotari de ultima generatie in salile de examinare teoretica, un parc auto excelent, dar si cu rabdarea si calmul cu care instructorii se ocupa de cursanti. In anul 2015 procentul de promovabilitate se ridica la 58,49%, cu 7.27 procente mai mult decat in anul 2014. Totalul de cursanti pregatiti atinge numarul de 53 dintre care 31 au trecut cu brio examenul oficial.

In cadrul scolii profeseaza doi instructori auto, insa nici unul nu a reusit sa intre in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

2. Scoala de soferi Lucuta Asociatii SRL

 • Adresa: Str. Motilor 100 A Jud. Cluj, Loc. Cluj Napoca

Anul 2015 a fost un an profitabil si plin de succese pentru aceasta scoala de soferi. Un numar de 82 de elevi s-au inscris in anul 2015 la scoala, dintre acestia, 47 au fost declarati admisi la examen, astfel rezultand un procent de promovabilitate de 57,32%. Cei 5 instructori care fac parte din colectiv sunt echipati cu profesionalism, rabdare, calm si atentie absoluta pentru elevii lor. Cu toate acestea nici unul dintre ei nu a reusit sa se claseze in topul celor mai buni instructori din Cluj.

3. Scoala de soferi Ghiran Auto Moto SRL

 • Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu 10 Jud. Cluj, Loc. Dej

Cu un parc auto excelent intretinut, un numar de 6 instructori profesionisti si sali de legislatie rutiera echipate conform standardelor europene, scoala de soferi Ghiran Auto Moto SRL a avut un procent de promovabilitate in anul 2015 de 52,48%. Din totalul de 202 elevi inscrisi, 106 elevi au fost declarati admisi la examenul auto oficial.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *