Top scoli de soferi Caras Severin 2015

img
Home / Scoala de soferi Caras Severin / Top scoli de soferi Caras Severin 2015

Performanta scolilor de soferi din judetul Caras Severin se face remarcata prin profesionalismul, experienta si atentia pe care acestea le ofera doritorilor de permis.

Viitorii soferi care doresc permis in Caras Severin au la dispozitie un numar de scoli de soferi din judet cu rezultate peste medie dintre care pot alege pentru a putea lua decizia cea mai buna in ceea ce priveste alegerea institutiei care ii va pregati pentru a iesi in trafic.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Caras Severin in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Kostar Rodmar SRL

 • Adresa: Str. Buitu George Jud. Caras Severin

Ca si in 2014, in anul 2015 scoala de soferi Kostar Rodmar SRL se situeaza pe locul intai in clasamentul celor mai bune scoli de soferi din judet. Cu un procent de promovabilitate de 76.47%, aceasta a pregatit un total de 221 elevi dintre care 169 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis. Din totalul de 6 instructori ai scolii Kostar Rodmar SRL, doi se regasesc in top 3 cei mai buni instructori din Caras Severin.

Trulea Ianas se afla pe locul intai in top cu un procent remarcabil de 93.33% si un numar de elevi pregatiti de 60 dintre care 56 au trecut cu brio examenul auto. Si in 2015, Gresea Marian iese in evidenta cu un procent excelent de promovabilitate de 88.24%, procent care il plaseaza pe locul 2 in clasament. Numarul elevilor pregatiti a fost de 51, dintre care 45 au fost considerati admisi.

2. Scoala de soferi Banda 1 Contact SRL

 • Adresa: Resita, Caras Severin

Scoala de soferi Banda 1 Contact din Resita ramane pe locul doi in top si in 2015. Scoala pune la dispozitia elevilor sali de curs bine dotate si un parc auto bine intretinut. Procentul de promovabilitate al scolii este de 55.19% intr-o mica scadere fata de 2014. Totalul elevilor pregatiti ajunge numarul de 270, un numar cu mult mai mare decat in 2014 cand scoala a inregistrat un total de 153 de cursanti. 149 de elevi pregatiti de Banda 1 Contact din Resita au fost declarati admisi. Nici unul dintre cei 8 instructori ai scolii nu se regaseste in top 3 cei mai buni instructori din Caras Severin.

3. Scoala de soferi Bandasila Dumitru SRL

 • Adresa: Str. Potocului 31/A Jud. Caras Severin

Nou intrata in top 3, scoala de soferi Bandasila Dumitru SRL ofera cursuri de conducere pentru o pregatire completa a viitorilor soferi. Dintr-un total de 186 de elevi pregatiti, 100 sunt mandri detinatori de carnet, procentul total de promovabilitate ridicandu-se la 53.76%. Din totalul de 6 instructori care profeseaza in cadrul scolii, nici unul nu s-a clasat in top 3 instructori pe judet.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *