Top scoli de soferi Bucuresti 2015

img
Home / Scoala de soferi Bucuresti / Top scoli de soferi Bucuresti 2015

Viitorii posesori de permise din capitala pot alege dintr-o gama variata de scoli de soferi. Uneori aceasta multitudine de optiuni poate crea confuzie si cursantii nu fac intotdeauna alegerea corecta pentru nevoile lor.

Numarul ridicat de scoli de soferi din Bucuresti si populatia mereu in crestere obliga patronii acestora sa vina constant cu oferte interesante si pachete promotionale pentru a se diferentia intr-un fel de competitie. Insa nu toate pachetele atractive din punct de vedere al pretului sunt neaparat in conformitate cu nevoile fiecarui cursant in parte, de aceea trebuie facut un studiu amplu inainte de alegerea scolii de soferi. O scoala de soferi de succes trebuie sa aiba o rata de promovabilitate ridicata, iar colectivul trebuie sa dea dovada de interes si profesionalism pentru a ajuta elevii sa ia permisul de soferi din prima incercare.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bucuresti in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Motorrad SRL

 • Adresa: Str Progresului, Bucuresti

Spre deosebire de anul 2014 cand a ocupat locul 3 in topul celor mai bune scoli de soferi din capitala, anul acesta scoala de soferi Motorrad SRL se mandreste cu ocuparea primului loc. Un parc moto impecabil si acces la un numar mare de poligoane, acestea sunt doar doua dintre avantajele acestei scoli de soferi.

Nu are nevoie de nici o recomandare procentul de promovabilitate pe anul 2015 si anume 83,27% spune tot ce trebuie despre aceasta scoala. Din totalul de 263 de cursanti pregatiti, 219 au trecut examenul din prima incercare.

In cadrul acestei scoli de soferi activeaza 6 instructori, doi dintre ei au ocupat locul 2, respectiv locul 3 in topul celor mai buni instructori din capitala. Instructorul auto Vasile Marius a avut un procent de promovabilitate excelent de 86,49%, din totalul de 74 de cursanti inscrisi, 64 au trecut examenul cu brio. Foarte aproape de colegul sau este instructorul Popescu Cristian Gabriel, cu un procent de promovabilitate de 86,08%, din 79 de elevi inscrisi, 68 au luat examenul auto.

2. SC AAA Vreau Permis SRL

 • Adresa: Str. Gura Ialomitei, Nr. 22, Et.1, Ap1, Sector 3

Proaspat intrata in top 3 cele mai bune scoli de soferi din Bucuresti, aceasta scoala auto are un procent de promovabilitate de 65,05% din 223 de cursanti examinati, 145 au luat examenul oficial. Colectivul acestei scoli este alcatuit din un numar de 9 instructori. Cu toate scoala ca a iesit pe locul doi, instructorul Anghel Cristian a ocupat locul intai in topul celor mai buni 3 instructori din capitala cu un procent de promovabilitate de 91,94%, din 62 de cursanti inscrisi 57 au luat examenul.

3. SC Adi Moto Team SRL

 • Adresa: Str Ilioara, nr 15 A

Este una dintre cele mai renumite scoli atunci cand vine vorba de obtinerea categoriei de permis A. Aceasta scoala organizeaza insa si cursuri pentru categoriile A2, AM, B, BE, C si CE.
Scoala de soferi Adi Moto Team SRL se poate lauda cu motociclete modificate pentru persoane scunde si echipament de protectie pentru categoria A. In anul 2015, din 430 de cursanti examinati 268 au trecut examenul, respectiv un procent de 62,33%. Din cei 13 instructori ai scolii, nici unul nu s-a clasat in topul celor mai buni 3 instructori din Bucuresti pe 2015.

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *