Top scoli de soferi Arges 2015

img
Home / Scoala de soferi Arges / Top scoli de soferi Arges 2015

Primul si cel mai important pas pentru a trece cu bine examenul auto este alegerea scolii de soferi potrivite. In timpul cursurilor auto, viitorii soferi isi definesc si isi formeaza comportamentul in trafic. O scoala de soferi competenta va pune la dispozitia elevilor instructori bine pregatiti, un parc auto modernizat si cursuri de legislatie complete.

Viitorii soferi care doresc sa obtina carnetul de conducere in judetul Arges au optiunea de a alege scoala de soferi potrivita dintr-o serie de scoli care ofera servicii peste media generala a judetului.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Arges in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de conducatori auto din SMMMSFT Basarab I

Similar cu situatia din 2014, scoala de conducatori auto din SMMSFT Basarab I se mentine pe prima pozitie a clasamentului. Este una dintre cele mai bune scoli auto din Arges care pune accent pe pregatirea completa a viitorilor soferi.

Scoala de conducatori auto din SMMSFT Basarab I detine recordul ca procent de promovabilitate in judetul Arges, respectiv 63.52%. Fata de 2014, numarul cursantilor inscrisi s-a triplat, ajungand la 159 de elevi dintre care 101 au fost considerati admisi in urma sustinerii examenului auto.

2. Scoala de soferi Fai Drive Electronique

 • Adresa: Strada 1 Decembrie 1918 nr 1, Curtea de Arges, jud Arges

Scoala de soferi Fai Drive Electronique isi mentine pozitia pe locul 2 ca si in 2014. Aceasta scoala de soferi ofera cursuri pentru obtinerea permisului auto pentru categoriile B, C, CE sau D si cursuri pentru atestate profesionale.

In anul 2015, s-au inscris la cursurile Fai Drive Electronique un numar total de 189, dintre care 107 au fost declarati admisi, intr-un procent de 56.61%. Dintre cei 6 instructori care profeseaza in cadrul scolii, Olteanu Ilie Bogdan ocupa primul loc in clasamentul celor mai buni instructori din judetul Arges, pe anul 2015. Seriozitate si devotamentul sau fata de pregatirea cursantilor se reflecta clar in procente. Din un total de 57 de cursanti inscrisi la acest instructor, 53 au obtinut permisul de sofer fara probleme, respectiv 92.98%.

3. Scoala de soferi Leo School Best SRL

 • Adresa: Strada Prundu Mic, nr 13, Pitesti, judetul Arges

Ca si in anul 2014, Leo School Best SRL se pozitioneaza pe locul 3 in clasamentul celor mai bune scoli de soferi din Arges. Acestia au inregistrat cel mai mare numar de elevi inscrisi, respectiv 464 dintre care 262 au fost admisi, procentul de promovabilitate fiind de 56%.

In colectivul scolii profeseaza un numar de 15 instructori, insa nici unul nu a reusit sa se inscrie in topul celor mai buni instructori din judet.

Salvează

Salvează

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *