Modifar

img

Scoala de soferi din judetul Ilfov ce ofera cursuri si servicii complete pentru obtinerea categoriilor de permis A, B, C, sau C+ E. Scoala cu sediul in Voluntari, judetul Ilfov pune accent pe vasta experienta a instructorilor si a intregului personal pentru a oferi garantia celor mai eficiente si rapide cursuri pentru obtinerea permisului din zona.

Cu un parc auto modern, profesori de legislatie bine pregatiti, sali de cursuri dotate corespunzator si tarife accesibile, scoala de soferi Modifar isi deschide portile pentru orice viitor sofer interesat de obtinerea rapida si fara probleme a permisului de conducere pentru categoriile pe care instructorii scolii se specializeaza.

Contact scoala de soferi Modifar :

 • Sediu: Sos.Afumati,nr.60, Voluntari, jud Ilfov.
 • Telefon: 0744530117.

Ai urmat cursurile scolii de soferi Modifar ? Lasa mai jos feedback-ul tau!

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  1 Comments

  1. Am fost ieri 2 iunie 2016 sa dau proba practica pentru categoria C pe str 16 februarie impreuna cu instructorul Costica Dinca,respectiv patronul scolii si am fost reprogramat din cauza camionului ca scotea foarte mult fum si era mizerie/praf in cabina.Am condus 30 de metri dupa care examinatorul m-a pus sa trag pe dreapta si a coborat,mi-a spus ca in conditiile acestea dansul nu poate sa mearga cu camionul si la revedere examen.Am asteptat 2 luni ca sa dau traseul si acum astept iar 2 luni ca sa dau din nou.Va multumesc foarte mult Scoala de soferi Modifar Srl pentru cacatul acela de camion marca Man jaf din 1998 daca pot o sa public si poze sa vedeti cu ce camion este dotata aceasta scoala de soferi.Nu va recomand aceasta scoala,daca ca nu ma credeti va invit sa faceti ore cu Domnul Costica Dinca impreuna cu acel camion galben si foarte vechi si prost.

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *