carvertical VIN

Topul celor mai buni adidași Puma pentru bărbați la volan

img
Home / Stiri si noutati auto / Topul celor mai buni adidași Puma pentru bărbați la volan

La volan este extrem de important pentru orice conducător auto să existe un confort desăvârșit din toate punctele de vedere. Acest confort influențează în mod direct capacitatea de concentrare și poate fi un element cheie în prevenirea unor accidente. Implicit, când vine vorba de alegerea încălțămintei, atenția trebuie să fie una sporită.

Conform TrainerSport, bărbații apelează cel mai frecvent la încălțăminte sportivă cu un calapod comod care le permite să resimtă și să controleze pedalele automobilului. Iar printre cele mai populare selecții se numără modelele de adidași Puma bărbați. Iată câteva modele cheie care pot fi luate în considerare.

 • Puma BMW Motorsport Neo Cat

Adidașii Puma bărbătești Motorsport Neo Cat sunt confecționați din piele ecologică și au un design minimalist care se potrivește în orice context. Acești adidași sunt perfecți inclusiv pentru condus datorită tălpii plate, uniforme, din cauciuc, care nu alunecă pe pedale și care permit cu ușurință controlul mașinii.

 • Puma ST Runner V3 Mesh

V3 Mesh sunt confecționați din material textil și sunt o alegere excelentă de adidași Puma bărbătești pentru cei începători, dar și pentru șoferii experimentați. Talpa este confecționată din adaos de spumă și cauciuc cu proprietăți antiaderente ce conferă stabilitate în orice condiții.

 • Puma Transport Modern

Cu un design modern, fiabili și ușori, modelul Puma Transport Modern dispune de o talpă ușor curbată, mai înaltă la nivelul călcâiului și mai subțire către vârf, urmând practic modul în care este conceput calapodul piciorului. Chiar dacă talpa este de câțiva centimetri, dar nu foarte înaltă, stilul permite cu succes un mers corect, fără presiune asupra coloanei vertebrale și folosirea eficientă a pedalelor automobilului.

 • Puma ST Runner V3 NL

Din topul adidașilor perfecți pentru condus fac parte și Puma ST Runner V3 NL cu un concept similar Runner V3 Mesh. Adidașii turnați prin compresie sunt ușori, ideali în timpul plimbărilor zilnice. Iar în ceea ce privește condusul, se pliază ușor pe orice tip de calapod și conferă o plimbare cu mașina lipsită de incidente.

La ce trebuie să fii atent când achiziționezi adidași bărbătești marca Puma pentru condus?

Elementul principal când vine vorba de alegerea oricărei perechi de adidași bărbătești marca Puma, dar care este important de altfel pentru orice altă pereche de pantofi pentru condus este talpa. Fiecare pereche de pantofi sport are propriile sale caracteristici, dar modul în care este realizată talpa este unul din cele mai importante aspecte de luat în calcul deoarece aceasta are contact în mod direct cu pedalele mașinii.

Dacă manevrarea ambreiajului este în general una simplă, manevrarea frânei și a accelerației pot determina apariția unor probleme îndeosebi atunci când vine vorba de mașinile de ultimă generație, cele manuale, care necesită un control ușor în realizarea tuturor comenzilor.

Cele mai bune modele de adidași pentru condus au așadar o talpă subțire sau una care urmează calapodul piciorului, fără a avea o înălțime mai mare de aproximativ 3-4 cm. Sunt de evitat pantofii sport grei, extrem de înalți, care pot face experiența de condus mult mai dificilă în special în cazul începătorilor care-și dezvoltă toate simțurile pe parcursul primelor ședințe la volan.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *