carvertical VIN

Topul celor mai bune jocuri cu mașini din 2021

img
Home / Top auto 2024 / Topul celor mai bune jocuri cu mașini din 2021

Jocurile cu mașini au un loc aparte în preferințele oamenilor care își doresc să se distreze și să obțină mai multă adrenalină. Și în 2021, unele jocuri cu mașini rămân foarte populare, iar cele mai cunoscute sunt în acest top.

 1. Forza Horizon 4 – Au trecut mai bine de doi ani de la lansarea acestui joc, dar rămâne în continuare unul dintre cele mai populare când vine vorba despre jocurile cu mașini. Din acest motiv, foarte mulți specialiști îl plasează în continuare pe primul loc în topul celor mai bune jocuri cu mașini. Asta deși este disponibil doar pe Microsoft Windows și Xbox. Are peste 15 milioane de utilizatori din întreaga lume și punctează solid la capitolul realism și grafică. Mașinile sunt redate excelent, iar varietatea este una bogată. În Forza Horizon 4 sunt disponibile peste 450 de mașini, între care Lamborghini Aventador, McLaren 720S Coupe, Alfa Romeo P3 și Zenvo ST1. Succesul acestui joc i-a adus numeroase premii la Gamescom Awards și Game Critics Awards.
 2. Street Racer – Pentru pasionații de păcănele cu mașini, acesta este un nume de referință. Este un titlu relativ nou pe piață, dezvoltat de compania Pragmatic Play, care în cele câteva luni de la lansare a adunat numeroși fani. Este unul dintre cele mai apreciate jocuri din secțiunea cazinouri online NetBet, iar oamenii apreciază în special grafica excelentă, însoțită de coloana sonoră bună. Street Racer îi duce pe jucători pe străzile din Las Vegas, într-o cursă spre câștiguri impresionante, în care printre simboluri se află un cronometru și cinci șoferi – Firefly, Alpha, Bolt, Ignite și Viper. Jocul oferă câștiguri maxime de până la 800.000 RON și beneficiază de specială și de runde gratuite.
 3. Gran Turismo Sport – Au trecut mai bine de trei ani de la lansarea acestui joc, dar rămâne un titlu de referință, mai ales printre utilizatorii de PlayStation 4. În plus, având în vedere că e lansat de ceva timp pe piață, vine și cu avantajul unui preț scăzut, în jurul a 65 RON. Dar Gran Turismo este un joc care își merită banii, mai ales că este updatat constant de Sony Interactive Entertainment. În prezent sunt disponibile 324 de mașini și 82 de curse. De asemenea, ultimul update a adăugat o versiune imbunătațită a modului single player. Din acest joc au fost vândute peste 8 milioane de exemplare, astfel că este unul dintre cele mai populare titluri din domeniu.
 4. Asphalt 9: Legends – Este considerat cel mai popular joc cu mașini disponibil pe mobil. Este disponibil pe pe iOS, Android, Windows 10, Nintendo Switch și macOS. Jocul a fost lansat în 2018 și este practicat în continuare de foarte mulți oameni, mai ales că primește update-uri constante. După ultima actualizare, din februarie 2021, în joc sunt 123 de mașini. Jucătorul începe cu o mașină mai slabă, un Mitsubishi Lancer Evolution X, dar pe măsură ce avansează poate ajunge nume precum McLaren 570S sau Mercedes-AMG GTS. De asemenea, multe dintre aceste mașini pot fi modificate și tunate. Jocul este foarte popular, a fost premiat adesea și e o îmbunatățire masivă față de Asphalt 8.
 5. Need for Speed Heat – Când vorbești despre jocurile cu mașini, inevitabil trebuie să aduci în discuție această franciză de succes. Seria Need for Speed a început în 1994 și este cea mai longevivă din domeniul jocurilor auto. Iar Need for Speed Heat este jocul momentului din această franciza. E disponibil pe PS 4, Windows și Xbox One și le oferă utilizatorilor acces la peste 125 de mașini din toate epocile și clasele. Astfel, ei se pot distra cu Volkswagen Bettle (1963), Porsche 9111 Carrera S (1996), dar și cu nume precum cele din topul celor mai bune mașini din zilele noastre, precum, Lamborghini Aventador SVJ Coupe sau Roadster (2019).

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *