Top vehicule oferite cu o versiune hibrida reincarcabila

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Top vehicule oferite cu o versiune hibrida reincarcabila
/
54 Views

Pe piata exista din ce in ce mai multe modele de masini electrice, dar nu toate sunt in varianta fara motor pe benzina. Mai multe modele sunt dotate deci cu o tehnologie hibrida reincarcabila. Pot deci circula in modul 100% electric pe o perioada de mai multi killoometri, dar isi pastreaza si un motor pe benzina care iti permite deci sa iti continui drumul atunci cand bateria este foarte descarcata.

Toyota RAV 4. Un vehicul utilitar compact, foarte popular, Toyota RAV 4 va avea o noua varianta hibrida reincarcabila pentru anul 2021. Toyota RAV 4 Prime poate rula in modul 100 % electric pe o distanta de 68 de km.

Subaru Crosstrek. Dupa ce a oferit o versiune hibrida a masinii sale Crosstrek acum cativa ani, Subaru propune acum si o varianta reincarcabila. Autonomia sa este totusi limitata la 27 de km.

Ford Escape. La Ford, putem profita de sosirea unei noi generatii de Escape pentru a dezvolta o varianta hibrida, dar si una hibrida reincarcabila. Inca nu a aparut pe piata, dar va aparea. Se promite in orice caz, o autonomie de 61 de km.

Mitsubishi Outlander. In categoria masinilor utilitare reincarcabile, Mitsubishi este un adevarat pionier. Autonomia sa este insa limitata la 35 de km, dar Mitsubishi ne promite lucruri noi pentru anul 2021.

Toyota Prius. Datorita masinii Prius, Toyota a reusit sa democratizeze modelele de masini hibride. Dar in anul 2020, mai ales versiunea hibrida reincarcabila este cea care ne atrage atentia. Prius Prime poate parcurge in jur de 40 de km si un design foarte frumos.

Porsche Panamera. Ei bine, da, chiar si anumite masini de prestigiu si de performanta au dreptul la o varianta hibrida reincarcabila. La Porsche, Panamera 4S E-Hybrid 2021 propune o putere de 522 de cai dintre care 134 de cai provin de la motorul electric. Dar autonomia sa este estimata la doar 30 de km.

Chryseler Pacifica. Este un model unic din categoria sa care ofera o varianta hibrida reincarcabila. Cu o autonomie de 50 de km este vorba despre o autonomie destul de interesanta.

BMW X3. La BMW, mai multe modele sunt oferite cu o varianta hibrida reincarcabila. Este vorba insa mai ales de modelul X3 care are o versiune xDRIVE 30 e si care poate parcurge in jur de 30 de km in modul electric.

Land Rover Range Rover. Tot in registrul modelelor de lux, aceasta masina se poate livra si ea cu o motorizare hibrida reincarcabila. Cu o putere combinata de 398 de cai acest SUV de prestigiu poate trece de la zero la 100 de km pe ora in doar 6,8 secunde si poate sa parcurga in jur de 50 de km in modul electric.

Hyundai Ioniq. Poate sa fie echipata cu un motor 100% electric, dar poate in acelasi timp sa se comande un model hibrid sau hibrid reincarcabil. In cazul modelului reincarcabil, poate parcurge in jur de 47 de km fara benzina si afiseaza o putere combinata de 164 de cai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *