carvertical VIN

Top scoli de soferi Valcea 2015

img
Home / Scoala de soferi Valcea / Top scoli de soferi Valcea 2015
/
/
1242 Views

Scolile de soferi din judetul Valcea au avut, conform statisticilor, o rata de promovabilitate de peste 50% in anul 2015.

Aceasta rata, peste media pe tara, inseamna ca doritorii de permis din judet au mai multe sanse sa obtina permisul de la prima incercare in urma sustinerii examenului. Pentru a spori sansele de reusita la examenul oficial este recomandat ca viitorii posesori de permise sa se informeze riguros asupra ratei de promovabilitate a scolilor si a instructorilor auto inainte de a lua o decizie.

Rata de promovabilitate a unei scoli de soferi este un important indicator al calitatii serviciilor oferite de aceasta, dar si al nivelului de implicare si de profesionalism al instructorilor.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Valcea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Alex Crin SRL

  • Adresa: Str. Eroilor 5 Jud. Valcea, Loc. Ramnicu Valcea

Scoala de soferi Alex Crin SRL a realizat in anul 2015 un procent de promovabilitate de 58,76%, cu 6% mai mult ca in anul 2014 cand se afla pe ultimul loc in acest top. In anul 2015 au trecut pragul scolii un numar de 274 de cursanti, dintre care 161 au fost declarati admisi la examenul oficial. In cadrul acestei scoli de soferi din Valcea isi desfasoara activitatea un numar de 7 instructori. Nici unul dintre acestia nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Valcea.

2. Scoala de soferi Translar SRL

  • Adresa: Str. Mircea Cel Batran Jud. Valcea, Loc. Horezu

In anul 2015 scoala de soferi Translar SRL a inregistrat o rata de promovabilitate de 55,63%. Cei 12 instructori ai aceste scoli au pregatit 719 elevi dintre care 400 au promovat examenul final. Dintre instructorii scolii s-au facut remarcati doi: Teretoiu Gheorghe Bebe si Ciocan Nicolae.

Instructorul Teretoiu Gheorghe Bebe a pregatit 128 de elevi, 107 au trecut cu succes examenul, rezultand un procent de promovabilitate de 83,59 si locul intai in topul celor mai buni trei instructori din judetul Valcea.

Instructorul Ciocan Nicolae a instruit 93 de cursanti, 73 au fost declarati admisi rezultand un procent de promovabilitate de 78,49% si locul 3 in topul celor mai buni trei instructori din judetul Valcea.

3. Scoala de soferi Auto Nikdan SRL

Adresa: Str Calea lui Traian, Nr45, Bl1, Parter, Ramnicu Valcea, jud. Valcea

Aceasta scoala de soferi a avut in anul 2015 o rata de promovabilitate de 54,27%. In cadrul scolii profeseaza un numar de 12 instructori care au pregatit 468 de cursanti, 254 fiind declarati admisi la examenul pentru permis. Niciunul dintre cei 12 instructori ai scolii nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Valcea.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *