carvertical VIN

Top scoli de soferi Valcea 2014

img
Home / Scoala de soferi Valcea / Top scoli de soferi Valcea 2014
/
/
1066 Views

Scolile auto de top din Valcea au in general un numar mediu de cursanti, de cateva sute si se invart in jurul aceluiasi procent mediu de promovabilitate de aproximativ 50%, un procent peste media la nivel national in randul scolilor de top.

Este foarte important ca doritorii de permis sa faca alegeri informate, bazate pe gradul de performanta al fiecarei scoli si chiar al fiecarui instructor in parte. Un grad de promovabilitate ridicat este semnul clar al unei scoli in care intreg colectivul este dedicat aceluiasi scop comun, respectiv pregatirea la standarde inalte a cursantilor si mentinerea scoli in top, an de an.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Valcea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Radcrisauto SRL

  • Strada Tudor Vladimirescu Bl L6, Dragasani, judetul Valcea

Scoala de soferi Radcris Auto din judetul Valcea este una dintre scolile de top din acesta zona a tarii cu cel mai bun procent de promovabilitate pe anul 2014. Rezultatele peste media din judet si chiar peste media la nivel de tara se datoreaza seriozitatii, profesionalismului si tactului didactic al colectivului de 4 instructori auto dedicati instruirii cursantilor la cele mai inalte standarde, astfel incat acestia sa aiba cele mai bune sanse de obtinere a permisului auto.

In anul 2014, scoala de soferi Radcris Auto a pregatit 134 de cursanti dintre care 73 declarati admisi respectiv 54.48%. Radu Cristian este cel mai bun instructor al scolii cu 39 de elevi si 28 declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis, respectiv 71.79%.

2. Scoala de soferi Auto Nikdan SRL

  • Str Calea lui Traian, nr 45, Bl1, Parter, Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Scoala de soferi auto Nik-Dan din Ramnicu Valcea, judetul Valcea ofera cursuri pentru categoriile AM, A2, A, B, C si CE la tarife accesibile cu un procent de promovabilitate care o claseaza pe locul doi in intreg judetul.

Doritorii de permis din judetul Valcea au la dispozitie pachetele de servicii ale scolii Auto Nikdan SRL, cea mai mare scoala din topul celor mai eficiente 3 scoli de soferi din judet, cu 493 cursanti in anul 2014, dintre care 267 declarati admisi, respectiv un procent de 54.16%. Din colectivul de 11 instructori auto se distinge Dura Vasile cu un excelent procent de promovabilitate nu doar la nivel de judet, ci chiar la nivel national, respectiv 85% cu 140 de cursanti dintre care 119 au reusit sa obtina permisul de conducere.

3. Scoala de soferi Alex Crin SRL

  • Vladesti 142, Rm. Valcea, Banu Maracine nr 31

Scoala de soferi amatori si profesionisti Alexcrin din judetul Valcea asteapta cursantii doritori de obtinerea categoriilor B, C si CE de permis. Serviciile oferite de aceasta scoala de soferi se numara printre cele mai apreciate din aceasta zona a tarii datorita seriozitatii, profesionalismului si vastei experiente a intregului colectiv care pregateste si indruma viitorii soferi.

Scoala este deschisa inclusiv pentru soferi care au obtinut deja permisul de conducere insa doresc sa isi reimprospateze cunostintele si practica tarife accesibile, la un bun raport pret calitate. In anul 2014, aceasta scoala de soferi a pregatit 237 de viitori soferi dintre care 124 au obtinut permisul, respectiv 52.32%. Din colectivul de 6 instructori se face remarcat Comanescu Alexandru, cu 95 de elevi si 68 admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 71.58%.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Valcea.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *